Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Γιατρός έπεσε στο κενό στην ΛαμίαΤέλος στην ζωή του έδωσε χτες το πρωί ένας 64χρονος ακτινολόγος, πέφτοντας στο κενό από τον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείο Λαμίας. 

Αν και τα αίτια της αυτοκτονίας δεν έχουν ακόμη διαλευκανθεί, σοβαρές είναι οι μέχρι στιγμής ενδείξεις ότι ο 64χρονος αυτόχειρας ήταν... τελευταία, πολύ πιεσμένος οικονομικά.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο γιατρός, ακτινολόγος στην ειδικότητα, έφτασε στο νοσοκομείο στις 5 το πρωί και από τις 5.35 ανέβηκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου απειλώντας ότι θα πέσει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής, η αστυνομία, αλλά και ειδικός διαπραγματευτής που ωστόσο δεν κατάφερε να τον μεταπείσει.

Ο 64χρονος ακτινολόγος που στο παρρελθόν είχε ασχοληθεί και με την τοπική αυτοδιοίκηση, εκλεγόμενος νομαρχιακός σύμβουλος στη Φθιώτιδα, συνταξιοδοτήθηκε την 1η Ιανουαρίου 2012.

Οπως μεταδίδιουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το τελευταίο χρονικό διάστημα η συμπεριφορά του αυτόχειρα είχε αλλάξει.

Ο 64χρονος γιατρός είχε κλειστεί στον εαυτό του, ενώ από το φιλικό του περιβάλλον ειπώθηκε ότι δεν είχε πάρει ακόμη την σύνταξη και το εφάπαξ, γεγονός που τον είχε ιδιαίτερα αγχώσει.

Ο θάνατος του γιατρού, ο οποίος ήταν πατέρας δυο παιδιών, έχει συγκλονίσει όχι μόνο τη Λαμία, αλλά και όλη τη Φθιώτιδα, αφού ο γιατρός ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Από ό,τι έγινε γνωστό στο νοσοκομείο, στον 5ο όροφό του, νοσηλευόταν η πεθερά του.


Από: ethnos.gr

filologos10.wordpress.com