Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η αγωνία της Ράντου για τη μοναχοκόρη της


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου δεν κρύβουν την αγάπη τους για το βλαστάρι τους, τη 16χρονη Νικολέτα, η οποία είναι μία κούκλα και έχει τη δική της προσωπικότητα.


Πριν από λίγες μέρες στη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο η Νικολέτα ...... συγκέντρωσε όλα τα φλας στο πλευρό των γονιών της.

Η νεαρή κοπέλα έφτασε στον χώρο συνοδευόμενη από τη μητέρα της και αμέσως κατευθύνθηκε στα καμαρίνια, όπου βρισκόταν ο μπαμπάς της και οι άλλοι καλλιτέχνες που πήραν μέρος στη μουσική εκδήλωση «Οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με ένα πλατύ χαμόγελο πήρε την κόρη του από το χέρι και τη σύστησε στους συναδέλφους του, ενώ εκείνη χαμογελούσε διακριτικά. Η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου είναι μοναχοπαίδι και της αρέσει πολύ να είναι κοντά στην οικογένειά της.

«Επειδή είναι μοναχοπαίδι έχει φοβερή ανάγκη από οικογενειακή συνεύρεση. Αν ήταν καθαρά στο δικό μου χέρι, μπορεί να περνούσε και ένας χρόνος να δω τα αδέρφια μου. Ομως, εκείνη το συντονίζει απόλυτα και κάθε Κυριακή μας μαζεύει όλους…» υποστηρίζει η μητέρα της.

Η Ελένη Ράντου σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως ανησυχεί πολύ για το επαγγελματικό της μέλλον.

Συγκεκριμένα, έχει πει το εξής: «Είναι άτυχη γενιά, δεν ξέρει τι θα βρει μπροστά της. Ανησυχώ πως θα κουραστεί και θα πέσει σε δίνη ατυχίας, γιατί είναι και θέμα τύχης, θέμα συνθηκών αν θα πάρει αυτό που της αξίζει ή κάτι λιγότερο. Θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι ανάλογα με την κατάσταση που επικρατεί, θα πορευτεί».