Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ …ΒΡΑΣΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΟΚάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι ομάδες ΖΗΤΑ της ΕΛΑΣ γλύτωσαν στο παραπέντε ένα σκυλάκι το οποίο φαίνεται πως παράνομοι μετανάστες το προόριζαν για κολατσιό. 

Μάλιστα γίνεται λόγος για εθελόντρια που...... αντιλήφθηκε ότι σε συγκεκριμένο μέρος-γκέτο, ετοιμάζουν κατσαρολικά για να το βράσουν. Πριν από μέρες είχαμε αναφερθεί στο θέμα που «ανθρωπιστικές οργανώσεις» κάγχαζαν όταν το δημοσιοποιούσαμε κατηγορώντας μας για ρατσιστές.

Τώρα που η πληροφορία φαίνεται αληθής, τι έχουν να πούν; Μία κυρία που εργάζεται σε κέντρο εθελοντών για αδέσποτα τηλεφώνησε στη φιλοζωική οργάνωση «Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία Ζώων-ΑΘΗΝΑ», για να ενημερώσει πως σε παράπηγμα μεταναστών, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και οι αλλοδαποί μαζεύουν αδέσποτα προκειμένου να τα μαγειρέψουν.

Αστυνομικοί της ομάδας ΖΗΤΑ μαζί με έναν εθελοντή της φιλοζωικής οργάνωσης, έκαναν έφοδο στο κτήριο που υπέδειξε η καταγγέλουσα και έσωσαν τον σκύλο, ενώ ειπώθηκε πως η εικόνα που αντίκρισαν ήταν αποκρουστική.

Το σκυλί βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ψάχνει υιοθεσία για να μη βγει πάλι στους δρόμους.
Ωραία νέα. Θα ακούσουμε κι άλλα «ωραία» νέα. Σε λίγο θα απαγάγουν και θα βράσουν κι εμάς με την πείνα που τους δέρνει.


kafeneio-gr.blogspot.com