Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Δαιμονικός, αλλά όχι τρομοκράτης»
«Παράφρων, δαιμονικός, αλλά όχι τρομοκράτης». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο κυβερνήτης του Κολοράντο τον σφαγέα της Ορόρα, Τζέιμς Χολμς.

Ο Τζον Χικελόπερ τόνισε ότι ο δράστης ήθελε...... να σκορπίσει τον τρόμο και ότι αν δεν είχε πρόσβαση σε όπλα, «θα έβρισκε άλλο τρόπο να το κάνει».

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο Χολμς είχε προσχεδιάσει προσεκτικά το μακελειό. Είχε προβλέψει να παγιδέψει το διαμέρισμά του με εκρηκτικά, ώστε να τραυματίσει θανάσιμα όποιον προσπαθήσει να μάθει κάτι γι’ αυτόν.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο 24χρονος είχε χωρίσει πρόσφατα με την κοπέλα που διατηρούσε δεσμό, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν τη σφαγή με τον χωρισμό του.

Εν τω μεταξύ, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει τον Χολμς στο πανεπιστήμιο, πριν από 6 χρόνια, στη διάρκεια μιας παρουσίασης. Ο δράστης έδειχνε συγκροτημένος, έξυπνος και φιλόδοξος και τίποτα δεν προμήνυε ότι ο ίδιος θα γινόταν άγγελος θανάτου για 12 ανθρώπους, οι οποίοι πήγαν, απλώς, να δουν μια ταινία.

holmes first video από stefanelonikitelo