Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ηλεία: Ψάχνουν ζευγάρια για… περιπέτειεςΑυξάνουν και πληθύνονται τα ζευγάρια στη Δυτική Ελλάδα που αναζητούν ερωτικούς συντρόφους… ζευγάρια! 

Και αν κάποτε το «φαινόμενο» περιοριζόταν σε αριθμό μερικών δεκάδων ζευγαριών, σήμερα μιλάμε για…
εκατοντάδες που έχουν δοκιμάσει τη «μαγεία» του… swinging!

Φαίνεται πως η κρίση και τα ψυχολογικά προβλήματα που έχει επιφέρει στη ζωή του μέσου έλληνα τον έχει αναγκάσει να αναζητά και άλλους τρόπους σεξουαλικής ικανοποίησης, πέραν του «ορθόδοξου»!

Έτσι ζευγάρια… ανταλλάσσουν ερωτικούς συντρόφους σε ένα παιγνίδι που φαίνεται πως δεν έχει τέλος! Σε ιστοσελίδες αναζήτησης ζευγαριών για ερωτικούς συντρόφους, στο χάρτη υπάρχει και η Ηλεία, σύμφωνα με το ilialive.gr

Οι αγγελίες για εύρεση ερωτικών συντρόφων ζευγαριών, αυξάνονται και πληθύνονται μέρα με τη μέρα. Σε όποιο ερωτικό site και αν μπείτε θα διαπιστώσετε πως παντρεμένοι – ανύπαντροι … αναζητούν το διαφορετικό στον έρωτα!

Ιδού τρεις από τις μικρές διαδικτυακές αγγελίες που εντοπίσαμε σε γνωστό ιστότοπο του είδους:
Στην περιοχή της Κρέστενας bisexual 27χρονος αρσενικός θέλει να απολαύσει το σεξ με γυναίκες και ζευγάρια.

Στη Γαστούνη ένας straight 30χρονος τύπος που του αρέσουν όλα τα είδη της διασκέδασης δηλώνει πως γυναίκες και ζευγάρια είναι καλοδεχούμενα για κάθε είδους σεξουαλικά όργια και «πάρτι».

Μάλιστα αν η συνεύρεση είναι προγραμματισμένη δηλώνει στην αγγελία του πως μπορεί να φιλοξενήσει και να οργανώσει τα πάντα.

Τέλος στην Αμαλιάδα, ένας 38χρονος straight δηλώνει πως του αρέσουν οι περιπέτειες, θέλει να συναντήσει κορίτσια και ζευγάρια και όλα μπορούν να συμβούν.

Το λεξικό του swinging

Soft Swinging: συνήθως απευθύνεται στους αρχάριους και στους χαμηλών τόνων swingers που δεν φτάνουν στην ολοκληρωτική ανταλλαγή . Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ήπιου swinging

Same room sex: ζευγάρια που συνευρίσκονται ερωτικά στο ίδιο δωμάτιο αλλά δεν προχωρούν στην ανταλλαγή συντρόφων.

Girl girl only: Δύο ή περισσότερες γυναίκες ερωτοτροπούν μεταξύ τους, μπροστά στα μάτια των ανδρών τους. Αν κάποιος άντρας επιθυμεί να συμμετάσχει έχει δικαίωμα να αγγίξει μόνο την δικιά του γυναίκα
Softcore wife swapping: τα ζευγάρια ανταλλάσουν συζύγους, ερωτοτροπούν αλλά δεν φτάνουν στην σεξουαλική πράξη.

Full swap: απευθύνεται σε ένα ή περισσότερα ζευγάρια τα οποία δεν έχουν αναστολές και ζητούν hardcore εμπειρίες, και ανταλλαγή συντρόφων χωρίς κανόνες.

Rookies: Οι πρωτάρηδες swingers.