Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Στα σκαριά το πρώτο πυρηνικό εργοστάσιο στα Ηνωμένα Αραβικά ΕμιράταΟι εργασίες κατασκευής του πρώτου πυρηνικού σταθμού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορούν να αρχίσουν, ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδιακή Πυρηνική Ρυθμιστική Αρχή στο Αμπού Ντάμπι, ανοίγοντας το δρόμο ...... σε κοινοπραξία νοτιοκορεατικών εταιριών προκειμένου να αρχίσουν τις εργασίες για την υλοποίηση του ύψους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων σχεδίου αυτού.

Τον Δεκέμβριο του 2009, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανέθεσαν σε νοτιοκορεατική κοινοπραξία υπό την εταιρεία Korea Electric Power Corp συμβόλαιο για την κατασκευή τεσσάρων πυρηνικών αντιδραστήρων για ν΄αντιμετωπίσουν την ταχέως αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρικό ρεύμα.

Η Emirates Nuclear Energy Corp, περίμενε να της δοθεί η σχετική άδεια πριν αρχίσει την κατασκευή των δύο πρώτων αντιδραστήρων στον πυρηνικό σταθμό του Μπαρακάχ.