Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αλεξανδρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση 12χρονος που παρασύρθηκε από λεωφορείοΚρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας δωδεκάχρονου αγοριού από την Γεωργία που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο στο τελωνείο του μεθοριακού σταθμού Κήπων Έβρου.

Το αγόρι μεταφέρθηκε ...... με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος, ο δωδεκάχρονος έχει υποστεί σοβαρή βλάβη σε ζωτικά όργανα και μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα, προκειμένου στη συνέχεια να μεταφερθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων του Ιπποκράτειου στη Θεσσαλονίκη.

Το παιδί είναι μέλος χορευτικού συγκροτήματος από το Γεωργία, που επέστρεφε από εμφανίσεις σε φεστιβάλ του εξωτερικού.

Στο τελωνείο των Κήπων, ο μικρός κατέβηκε από το λεωφορείο με τα αλλά παιδιά για έλεγχο διαβατηρίων και για άγνωστη αιτία (σύμφωνα με μια μαρτυρία έσκυψε να δέσει τα κορδόνια του) δεν έγινε αντιληπτός από τον οδηγό, με συνέπεια κατά τη διάρκεια ελιγμών του οχήματος, η ρόδα να του συνθλίψει το πόδι στο ύψος μεταξύ μηρού και λεκάνης, όπως αναφέρει το newsit.gr