Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

49 τραυματισμένες fans σε συναυλία του Bieber!

Πανδαιμόνιο επικράτησε μπροστά από το κτήριο της Όπερας του Όσλο της Νορβηγίας και στους γύρω δρόμους, αφού ο νεαρός αστέρας της ποπ, Justin Bieber, εμφανίστηκε για μία δωρεάν συναυλία. 

Όμως, δυστυχώς, το event στιγματίστηκε από...... τον τραυματισμό πολλών θαυμαστριών του 18χρονου Καναδού τραγουδιστή, λόγω του αδιαχώρητου που είχε δημιουργηθεί στον προαύλιο χώρο της Όπερας και την γύρω περιοχή. 

Πριν ξεκινήσει η συναυλία, ο Bieber έστειλε μέσω Twitter μήνυμα στις θαυμάστριές του:«Νορβηγία! Σας παρακαλώ, ακούστε την αστυνομία. Δεν θα ήθελα να τραυματιστεί κανείς. Πάνω από όλα προέχει η ασφάλειά σας. Για να ξεκινήσει το σόου, θα πρέπει να υπακούσετε στις οδηγίες της αστυνομίας. Όλοι ανησυχούμε για την ασφάλειά σας». 

Επίσης, ο μάνατζερ του διάσημου τραγουδιστή, Scooter Braun, εξέφρασε την ανησυχία του στο Twitter: «Οι δρόμοι είναι γεμάτοι. Οι γέφυρες είναι κλειστές. Όλα είναι εκτός ελέγχου. Πρέπει να ξεκινήσουμε το σόου αλλιώς θα το ακυρώσουν». 



Χαρακτηριστικό της κατάστασης που δημιουργήθηκε είναι το γεγονός ότι η αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει για να τιθασεύσει τις νεαρές κοπέλες, που έτρεχαν φρενήρεις με την ελπίδα να δουν από κοντινή απόσταση το ίνδαλμά τους. 




Μάλιστα, χρειάστηκε να κληθούν ασθενοφόρα για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε 49 κοπέλες, ενώ 19 από αυτές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Όσλο.