Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Απίστευτο: Απειλούσε ότι θα πέσει από το παράθυρο Δημαρχείου για μια κλήση 20 ευρώ!

Δεν είχε προηγούμενο αυτό που έγινε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Πάτρας. 

Ένας πολίτης ο οποίος διαμαρτυρόταν επειδή είχε...... διπλοπληρώσει μια κλήση αξίας 20 ευρώ και ζητούσε να πάρει πίσω τα χρήματά του, βγήκε απο τα ρούχα του όταν ζήτησε από τους υπαλλήλους να τον ενημερώσουν γιατί δεν είχε περαστεί στο σύστημα η πληρωμή της συγκεκριμένης κλήσης στις 26/10/2009 και δεν του έδιναν τις... απαντήσεις που ήθελε.

Μάταια οι υπάλληλοι του εξηγούσαν ότι η επιστροφή χρημάτων απαιτεί απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ο έξαλλος πολίτης κάλεσε την αστυνομία η οποία έφτασε και προσπαθούσε να τον συνετίσει καθώς στο μεταξύ είχε ήδη ανέβει στο παράθυρο, ενώ οι δημοτικοί υπάλληλοι έβγαζαν χρήματα από την τσέπη τους να του τα δώσουν για να ηρεμήσει και να κατέβει.

Μια υπάλληλος δε του έλεγε να του δώσει 50 ευρώ και να της τα επιστρέψει όταν τα εισπράξει από το Δήμο αλλά αυτός δεν δεχόταν.

Ο πολίτης, ο οποίος ήταν γύρω στα 30, ανέβηκε στο παράθυρο της συγκεκριμένης υπηρεσίας και απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό.

Τελικά τον ηρέμησαν, τον πήγαν στον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Βαφέα ο οποίος και του εξήγησε και ο αγανακτισμένος έφυγε χωρίς να κάνει το σάλτο.