Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κωνσταντοπούλου: Καταγγελίες για προσβλητική συμπεριφορά της σε βενζινάδικο

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει καταγγελία φερόμενης ως αυτόπτη μάρτυρα σε περιστατικό σε βενζινάδικο στο οποίο.... φέρεται να ενεπλάκη η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως έγραψε η Βάλια Παναγιωτίδου στον λογαριασμό της στο Facebook από τα Λουτρά Αιδηψού (Εύβοια), είδε την πρόεδρο της Βουλής να φωνάζει σε υπάλληλο βενζινάδικου και να τον απειλεί.


Όπως γράφει, «Έπαθα σοκ την είχε πιάσει υστερία! Είχε σκάσει το λάστιχο της, της έβαλε αέρα και της είπε πως θέλει αλλαγή. Δεν μπορούσε να της το αλλάξει αυτός γιατί ήταν μόνος κι άρχισε να του φωνάζει για να πάρει το αφεντικό του να τον απολύσουν. Δεν πίστευα τι άκουγα».

«Αλλά όπως μου επισήμανε η ίδια απειλητική από επάνω μου (1.60 μόνο είμαι) είναι αδίκημα η φωτογραφία και το βίντεο.. » συμπληρώνει. «Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου πήρε το κινητό της φίλης μου που την τραβούσε και το διέγραψε. Ήμουν στο ταμείο εγώ ήρθε άρχισε να μου λέει για αδικήματα και ποινικά κι έτσι όπως την είδα σκιάχτηκα και μου το έσβησε. Ντρέπομαι αλλά είμαι δειλή..» γράφει στα σχόλια.

Σε δεύτερη ανάρτησή της η κα Παναγιωτίδου γράφει τα εξής: «Ας φωτίσει τον λαό μας μήπως σοβαρευτεί γιατί συνεχώς επιλέγει να συμπεριφέρεται κατώτερα των περιστάσεων..».

Στο φερόμενο περιστατικό αναφέρεται μέσω ανάρτησής του στο Facebook και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος, ο οποίος, όπως αναφέρει, μίλησε με τον υπάλληλο του βενζινάδικου. Σημειώνεται ότι, μέχρι τώρα, η κα Κωνσταντοπούλου δεν έχει προβεί σε σχόλια ή απαντήσεις σχετικά με τις καταγγελίες.