Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Οι καταληψίες της πρυτανείας τράβηξαν βίντεο για να δείξουν ότι δεν υπάρχουν ζημιές

Βίντεο με το οποίο θέλουν να δείξουν ότι η κατάληψη της πρυτανείας του πανεπιστημίου Αθηνών δεν έχει συνοδευτεί από φθορές και βανδαλισμούς ανήρτησαν στο...
διαδικτυακό ιστότοπο indymedia οι καταληψίες.

Το βίντεο, διάρκειας περίπου 4 λεπτών, δείχνει γραφεία που βρίσκονται μέσα στο κτήριο της πρυτανείας και είναι ανέπαφα, όπως και οι υπολογιστές και τα μηχανήματα που βρίσκονται εκεί. Ο κάμεραμαν μάλιστα δείχνει ακόμη και λεπτομέρειες από τον χώρο για να πείσει ότι δεν έχουν υποστεί ζημιές.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, «η κατάληψη είναι περιφρουρημένη με σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά και με διαρκή παρουσία του φύλακα της Πρυτανείας και οποιαδήποτε επιδιωκόμενη προβοκάτσια από τις πρυτανικές και αστυνομικές αρχές, θα πέσει στο κενό».

«Αυτό το βίντεο αποτελεί ένα ενδεικτικό απόσπασμα που δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γραφεία και οι εσωτερικοί χώροι της Πρυτανείας στους οποίους, είναι εμφανές ότι δεν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές. 

Σε αντίθεση με την κυρίαρχη προπαγάνδα που προωθούν τα αστικά ΜΜΕ και ο Πρύτανης, Θάνος Δημόπουλος, η κατάληψη είναι περιφρουρημένη με σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά και με διαρκή παρουσία του φύλακα της Πρυτανείας. Αυτό το βίντεο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των περιφρουρημένων χαρακτηριστικών της κατάληψης και οποιαδήποτε επιδιωκόμενη προβοκάτσια από τις πρυτανικές και αστυνομικές αρχές, θα πέσει στο κενό», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.