Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΧΑΜΟΣ! Τρελαμένη Δήμαρχος απατά τον άνδρα της μέσα στο Δημαρχείο… [video] 1 ΧΑΜΟΣ! Τρελαμένη Δήμαρχος απατά τον άνδρα της μέσα στο Δημαρχείο… [video]

Απατούσε τον άνδρα της μόνο που δεν το έμαθε μόνο αυτός αλλά ολόκληρο το Βέλγιο και όχι μόνο. Ο λόγος για την αναπληρώτρια δήμαρχο Els Uytterhoeven της μικρής πόλης Hoeilaart. Η παθιάρα δήμαρχος συνέλφθη στα πράσα να ερωτροπεί με μέλος πολιτικού κόμματος μέσα στο ιστορικό κτιρίο που στεγάζεται το Δημαρχείο.

Το... ερωτικό σκηνικό κατέγραψε φακός ιδιώτη και όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έχει κάνει μέσω του Διαδικτύου το γύρο του κόσμου. Μάλιστα τη στιγμή της απόλαυσης η άτακτη δήμαρχος αντελήφθη την παρουσία του... αδιάκριτου κάμεραμαν και ο διάλογος που ακουλούθησε ήταν απολαυστικός:

-«Τι κάνεις εσύ εδώ;», φαίνεται να λέει. «Είμαι η Δήμαρχος της πόλης».-Απάντηση: «Οχι δεν είσαι εσύ η Δήμαρχος. Εσύ να μου πεις τι κάνεις εδώ».

-Δήμαρχος: «Σου είπα, είμαι η Δήμαρχος».

-«Ναι φυσικά. Και τι κάνεις εδώ στις 2 το βράδυ;».

-Δήμαρχος: «Μπορώ να μάθω το όνομα σου; Θέλω να δω την ταυτότητα σου!».

-«Δεν έχεις κανένα δικαίωμα, δεν είσαι αστυνομικός».