Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Paul Walker: Η συγκινητική φωτογραφία της κόρης του που «ραγίζει καρδιές»

Ένας χρόνος και περίπου δύο μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Paul Walker. 

Ήταν ...30 Νοεμβρίου του 2013, όταν ο αδικοχαμένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 40 ετών, όταν η Porsche στην οποία επέβαινε προσέκρουσε σε δέντρο και άρπαξε αμέσως φωτιά, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός και ο συνοδηγός του να καούν ζωντανοί μέσα σε αυτή.

Η κόρη του, Meadow, αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με εκείνον στη προσωπική της σελίδα στο Instagram, δείχνοντας το πόσο πολύ της λείπει, αν και ο πόνος της είναι δυσβάσταχτος.

Πριν δυο μήνες και όταν συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του Paul Walker, η 16χρονη κόρη του είχε ανεβάσει μια φωτογραφία μ' εκείνη να είναι μωράκι στην αγκαλιά του πατέρα της.

Αυτή τη φορά, όμως, ανέβασε μια αρκετά συγκινητική φωτογραφία, την ώρα που έπαιζαν οι δυο τους όταν εκείνη ήταν μικρή και να του βγάζει τη γλώσσα της. Η φωτογραφία αντί για λεζάντα είχε ένα θλιμμένο χαμόγελο, δείχνοντας το πόσο της λείπει.

Δείτε την φωτογραφία: