Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Oι έμποροι του Πειραιά τρέμουν για νέα «λουκέτα»

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά εκφράζοντας φόβους για περισσότερα «λουκέτα» σε επιχειρήσεις της περιοχής, με αφορμή ....την καθυστέρηση της εκτέλεσης των έργων της έλευσης του τραμ.

Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης, ο διευθυντής και Αν. Διευθυντής έργων της Τραμ ΑΕ Β. Σπυράκος και Ι. Καρακίτσιος αντίστοιχα.

Οι προαναφερθέντες συμμετείχαν σε αυτή την συζήτηση στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς.

Τόσο ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Νίκος Μανεσιώτης, όσο και τα μέλη της ΔιοικητικήςΕπιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου, εξέφρασαν την απόλυτη δυσαρέσκεια του εμπορικού κόσμου για την μεγάλη καθυστέρηση που συντελείται, καθώς όπως ανέφεραν έχει οδηγήσει στο κλείσιμο πολλές πειραϊκές επιχειρήσεις κυρίως επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, ενός από του πλέον εμπορικούς δρόμους του Πειραιά, έχει εκμηδενίσει την επισκεψιμότητα, ενώ τα εργοτάξια παραμένουν ανοιχτά εδώ και πολλούς μήνες, χωρίς να διαπιστώνεται πρόοδος των εργασιών.

Παράλληλα, εκφράστηκε η μεγάλη ανησυχία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, για τις συνέπειες που θα έχουν τα έργα και στους υπόλοιπους δρόμους που θα πραγματοποιηθούν, εφόσον ακολουθηθούν οι ίδιοι ρυθμοί.

Για το σκοπό αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απηύθυνε και επιστολή στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα της Αττικό Μετρό Δρ. Χ. Τσιτούρα, την οποία κοινοποίησε και στον Διευθυντή Έργων Β. Σπυράκο, ζητώντας άμεση ενημέρωση για το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου.
Φώτης Κατσούφης