Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

O Marc Marquez πραγματοποίησε καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά στην Sepang, με τον Pedrosa στην 5η θέση

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP 2014 Marc Marquez ξεκίνησε με το «δεξί» της επίσημες δοκιμές του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας ...τον ταχύτερο χρόνο στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία. O Dani Pedrosa πραγματοποίησε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, μισό δευτερόλεπτο πίσω από το Marquez, έχοντας ατύχημα στην στροφή Νο9, η οποία προκάλεσε μικρές ζημιές στη μοτοσυκλέτα του. 

Όλοι οι αναβάτες μετά από μία μακρόχρονη περίοδο απραξίας έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό με τους δύο αναβάτες της Repsol Honda να πραγματοποιούν πολύ γρήγορους χρόνους έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν διαφορετικές μοτοσυκλέτες. Ο Marc έκανε τον ταχύτερο χρόνο με 2’00.262 στον 62ο γύρο με την RC213V, ενώ ο Dani με χρόνο 2’00.745 στον 25ο γύρο ήταν πιο αργός κατά 0.483’’. Τα δοκιμαστικά θα συνεχιστούν και την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 10:00π.μ.

Ο Marc Marquez (Νο93) στο τέλος της 1ης ημέρας δοκιμών δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η δυνατότητα να δοκιμάσω τη μοτοσυκλέτα μου μέσα στην πίστα μετά από αρκετούς μήνες ξεκούρασης. Αν και η ημέρα ξεκίνησε δύσκολα στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό. Μας δόθηκε η δυνατότητα να δοκιμάσουμε τρεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες και καταλήξαμε μια ποια από αυτές θα συνεχίσουμε το test. Ήδη νιώθω πολύ άνετα με τη μοτοσυκλέτα μου και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δουλέψουμε πολύ πιο αποτελεσματικά αύριο.»

Ο Dani Pedrosa (No26) δήλωσε: «Κάναμε εκπληκτική δουλειά σήμερα, πρώτη ημέρα των δοκιμών και νιώθω ότι έχουμε βελτιωθεί σημαντικά συγκριτικά με τις δοκιμές που πραγματοποιήσαμε στη Βαλένθια. Αύριο θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε σήμερα/»