Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Eurovision 2015: Το κρυφό παρασκήνιο και η απειλή…

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη λήξη του θρίλερ με τις παρουσιάστριες του μεγάλου ελληνικού τελικού –μέχρι ...την τελευταία στιγμή όπως γνωρίζετε όλοι σας, παιζόταν αν η Μαίρη Συνατσάκη θα έπαιρνε τελικά την άδεια από τον ΑΝΤ1 και θα ήταν μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στη σκηνή- ένα νέο επεισόδιο μόλις ήρθε για να αμαυρώσει τη λάμψη του θεσμού της Eurovision.

Η δισκογραφική εταιρία Polymusic, έστειλε έγγραφο διαμαρτυρίας προς τη ΝΕΡΙΤ και τη διοργάνωση του τελικού για την ανάδειξη του τραγουδιού της Ελλάδας.

Σε αυτό, υποστηρίζει πως ουδέποτε κλήθηκε η ίδια –όπως οι υπόλοιπες δισκογραφικές εταιρείες- να υποβάλλει συμμετοχή με δικό της καλλιτέχνη για τη φετινή εκπροσώπηση της χώρας μας στην Αυστρία –μετά την περσινή σαρωτική νίκη της Conchita.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρίας Polymusic, απέστειλε ένα προειδοποιητικό έγγραφο προς τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, με το οποίο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του, αν η καλλιτέχνις που έχει στην dream team της, Αλεξάνδρα Κόνιακ, δεν συμμετάσχει τελικά στο διαγωνισμό για την εκπροσώπηση της χώρας μας.

Διαβάστε την επιστολή:

Πηγή Tv nea.com