Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η συνταγή της Ελληνικής επιτυχίας! Έπεσαν οι μάσκες των ψευτοευρωπαίων...

Θα ήθελα να αποσαφηνίσω το εξής: Τα τελευταία χρόνια έχω δώσει κάθε είδους ιδεολογική μάχη είτε λεκτική είτε μέσα από την συγγραφική μου δράση, ούτως ώστε ...να μην επικρατήσουν στην χώρα μου η νοοτροπία και τα πρότυπα της διεθνιστικής... θολοκουλτούρας. Στην πραγματικότητα, έχω δώσει ουκ ολίγες μάχες για να μην επικρατήσουν οι αξίες του εθνομηδενισμού, τις οποίες εγκολπώνονταν ή τουλάχιστον ανέχονταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Συνεπώς, ουδέποτε ενέκρινα ή συνέπλευσα στις πολιτικές θέσεις της…ιδιοσυχνότητάς του! 

Όμως, αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή για τον τόπο, όπου διακυβεύονται τα πάντα,έχουμε χρέος να δώσουμε άλλη μια μάχη, αυτή την φορά όλοι μαζί, ενωμένοι! Ίσως...την μητέρα των μαχών! Πέρα από ιδεολογίες και κομματικές περιχαρακώσεις, έχουμε καθήκον να προτάξομεν εαυτούς, ως ασπίδα στήριξης και προστασίας απέναντι στην καινούρια νεοεκλεγείσα Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία έχει ήδη μπει στην μάχη (ή τουλάχιστον εμφανίζεται να θέλει να δώσει την μάχη σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες Κυβερνήσεις, οι οποίες δεν έδωσαν ποτέ καμία μάχη) και να μην αποβούμε...ριψάσπιδες, υπονομεύοντας την! Έχουμε χρέος σε αυτόν τον (οικονομικό) πόλεμο να πολεμήσουμε μαζί, όποιο και αν είναι το τίμημα αλλά και το τελικό αποτέλεσμα! Έχουμε χρέος σε αυτόν τονΜαραθώνιο αγώνα αντοχής, να παίρνουμε ανάσες και οξυγόνο από την ενέργεια ενός ενωμένου Ελληνικού λαού! Έχουμε χρέος να είμαστε όλοι μας, Εθνική Ελλάδος!

Όπως όμως η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια, η εν λόγω ενοποιητική δράση δεν αρκεί μόνο να αποβεί λειτουργική στο εσωτερικό της χώρας αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να καθίσταται εξόχως...οφθαλμοφανής και στο εξωτερικό. Το φαινόμενο της αδιάσπαστης και αδιασάλευτης φάλαγγας θα πρέπει να το επιδείξουμε και προς τα έξω ενώ επιβάλλεται να αποτελέσει πρόταγμα ενάντια σε κάθε είδους κίνηση επιβολής και δεσμευτικής υποταγής, τουτέστιν την αποτροπή της...μετατροπής σε όμηρο των Αγγλικών δικαίων, τα οποία στοχεύουν σε βάθος χρόνου να ανταλλάξουν το χρέος της Ελλάδος με τον...αμύθητο θησαυρό, που λέγεται ορυκτός μας πλούτος! Ο μόνος...Όμηρος, τον οποίον θα πρέπει να έχουμε κατά νου είναι αυτός της...Ιλιάδος, που απετέλεσε και το Ευαγγέλιο για τον μέγιστο των Ελλήνων, τον Αλέξανδρο τον Μέγα! 

Εξάλλου, εάν ενωθούμε τώρα (έστω υπό την σημαία του αντιμνημονίου) θααποτρέψουμε εν δυνάμει θύλακες Ισλαμικής τρομοκρατίας, όπου (ψευτο)αναρχικοί και λαθρομετανάστες ενδέχεται ανα πάσα στιγμήνα επιχειρήσουν να καταλύσουν την αστική δημοκρατία, οδηγώντας την χώρα μας στον χειρότερον εμφύλιο πόλεμο της ιστορίας της! Το γεγονός αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική παράμετρο, για την οποίαν δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε και αυτό το φωνάζω αρκετά χρόνια τώρα!Υπογεννητικότητα και λαθρομετανάστευση αποτελούν τους κύριους πυλώνες συρρίκνωσης του έθνους μας αλλά πλέον ο εχθρός βρίσκεται...intra portas και χρήζει έξυπνης αντιμετώπισης! Μόνο ο γρανιτένιος βράχος της ένωσης του Ελληνισμού δύναται να αντιταχθεί στα κύματα των εισβολέων...

Ως εκ τούτου, μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση το απίστευτο θράσος και η πολιτική υποκρισία, η οποία (κατ' εμέ) συναποτελεί...εσχάτη προδοσία, αυτού του γελοίου ανδρεικέλου, του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αφού διέλυσε μιαν ολόκληρη χώρα αλλά και την ίδια του την παράταξη, παρακαλεί...χαιρέκακα να αποτύχει η διαπραγμάτευση και να πέσει η χώρα στα βράχια ούτως ώστε να επαληθευτούν τα καταστροφολογικά του σενάρια, κάνοντας μάλιστα, ότι μπορεί γι αυτό! Σε όλη μου την ζωή δεν έχω ξαναματαδεί τέτοιο...ενσαρκωμένο φαινόμενοαήθους, ουτιδανού, πολιτικού καιροσκόπου! Η ιστορία θα τον κρίνει, όπως τον έκρινε ο Ελληνικός λαός ενώ η Νέμεσις είναι σίγουρο, ότι του ετοιμάζει...τεράστιο μπουγιουρντί!

Ας πάμε λίγο και στα δρώμενα των Βρυξελλών. Ανεξάρτητα με το εάν θα εγκριθεί ή όχι από τους....θεσμούς, η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις, τις οποίες θα συντάξει και θα προτείνει η Ελληνική Κυβέρνηση το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, φρονώ πως η πρώτη νίκη σε πολιτικό επίπεδο έχει ήδη επιτευχθεί. Οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων του Eurogroup (της Ε.Ε. και του ΔΝΤ) γνωρίζουν, ότι απέναντί τους δεν έχουν κάποιον του σιναφιού τους, ο οποίος θα υποταχθεί στις θελήσεις τους δίχως να φέρει αντίρρηση. Στην πραγματικότητα, η νίκη του Τσίπρα και τουΒαρουφάκη δεν ήταν μόνο, ότι επέτυχαν πιο ευνοϊκούς συμπεφωνηθέντες όρους με τους Ευρωπαίους, σε σχέση με την προηγούμενη Κυβέρνηση. Η νίκη αυτής της πρώτης μάχης έγκειται, στο γεγονός, ότι η Ελληνική ηγεσία και εν προκειμένω ο Βαρουφάκης, εισεχώρησε στα...άδυτα της κάστας των Ευρωπαϊκών συμβουλίων, όπου επικρατεί άκρατη μυσταγωγία και ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Λαϊκιστί, τους...έδωσε χοντρά!!!! 

Οποιαδήποτε δυσαρμονία στις διαπραγματεύσεις, κοροϊδία, εκβιασμός, σκόπιμη ασυμφωνία στα κείμενα, αφερεγγυότητα στην τήρηση των προφορικών δεσμεύσεων, ή αήθη χτυπήματα κάτω από την μέση, έβλεπαν ΠΑΡΑΥΤΑ το φως της δημοσιότητας!Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ στενοχωριούνταν περισσότερο επειδή δεν μπορούσαν να εκβιάσουν την Ελλάδα εν τω κυπτώ (στο...μιλητό) παρά από τις όποιες αντιστάσεις αυτές καθ' αυτές της Ελληνικής πλευράς! Βαρουφάκης (κυρίως) και Τσίπρας μετέβαλαν ένα Eurogroup σε...Ποδοσφαιρικό Τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο είδε ολόκληρος ο κόσμος! Συγκρίνετε αυτήν την εικόνα με τα έως τώρα τεκταινόμενα, όπου όλες τις συνεδριάσεις τις έτρωγε το...βαθύ σκοτάδι, με τους Γερμανούς να κάνουν πάρτυ απέναντι στον οιονδήποτε. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μόλις...λίαν προσφάτως, ο κακόμοιρος ο πρώην Ιρλανδός Υπουργών των Οικονομικών, έδωσε στην δημοσιότητα κάποια...ψήγματα των Γερμανικών εκβιασμών προς τους Ιρλανδούς, οι οποίοι έλαβαν χώρα 3 χρόνια πριν μέσα στις αίθουσες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!

ΑΥΤΗ είναι λοιπόν κατ' εμέ η μεγαλύτερη νίκη της Κυβέρνησης Τσίπρα. Ότι αν και...Αποκριές, έβγαλε τις μάσκες και ξεσκέπασε αυτούς που είναι οι πραγματικοί...ΑντιΕυρωαπαίοι. Κατέδειξε το ποιές δυνάμεις μέσα στην Ε.Ε. είναι σύμφυτες με την έννοια της οπισθοδρόμησης και με τις πολιτικές της λιτότητας. Απεκάλυψε το ποιός είναι κατ' ουσίαν εναντίον της ίδιας της Ευρώπης αλλά και του Ευρώ. Όπως έχω ξανατονίσει, αυτό συμβαίνει διότι η Γερμανική ανθηρή οικονομία εγκλωβίζεται μέσα σε ένα ενιαίο Ευρωπαϊκό νόμισμα, το οποίο "σέρνει" μαζί του τα "βαρίδια" των χρεών των κρατών του Ευρωπαϊκού Νότου. 

Κατά συνέπεια, οι Γερμανοί έχουν προαποφασίσει να...χρεοκοπήσουν όσο περισσότερα Ευρωπαϊκά κράτη μπορέσουν και εν συνεχεία να τινάξουν στον αέρα το Ευρώ, από τα συντρίμμια του οποίου θα αναδυθεί ένα αυτόνομο, ισχυρό Γερμανικό μάρκο, δρώντας εν δυνάμει ανταγωνιστικά σε σχέση με το Αμερικανικό δολάριο. Προς επίρρωσιν τούτου, είναι οι ατέρμονες διαπραγματεύσεις, στις οποίες Μέρκελ και Σόιμπλε προσπάθησαν να παγιδεύσουν την Ελληνική πλευρά μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 28ης Φεβρουαρίου, πέραν της οποίας θα έληγε το πρόγραμμα και θα βρίσκονταν στον αέρα η χρηματοδότηση της χώρας μας ενώ η Κυβέρνηση θα βρίσκονταν και αυτή με την σειρά της με την πλάτη στον τοίχο.

Κλείνω, λέγοντας, ότι δεν έγινε παρά μόνο το πρώτο βήμα. Τα επόμενα...άλματα θα τα κάνουμε ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Τα σέβη μου.