Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου είναι και μεγάλος παίκτης στο κρεβάτι! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλος παίκτης στο γήπεδο αλλά και στο… κρεβάτι φαίνεται να είναι ο Ιταλός,τερματοφύλακας Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Novella 2000».

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους και... κατά πολλούς ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου και η νέα του σύντροφος, η δημοσιογράφος Ιλάρια Ντ’Α μίκο, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην Ιταλική κοινωνία. Οι δύο… φλογεροί εραστές έκαναν τους γείτονες τους να παραπονιούνται.

Ο 37χρονος γκολκίπερ και η παρουσιάστρια του ιταλικού Sky Sports ενοχλούν τους γείτονες, εξαιτίας των φωνών και των θορύβων που βγαίνουν απ’ την ερωτική τους φωλιά… Ακούραστοι και με επιδώσεις μαραθωνίου, το ζευγάρι αναστατώνει μέρα νύχτα τη γειτονιά!

Θυμίζουμε πως ο έρωτας τους ήταν τόσο μεγάλος, που ο Ιταλός τερματοφύλακας χώρισε τη Τσέχα σύζυγό του, Αλένα Σερεντόβα, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά.