Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκατσε έξι ώρες στην καρέκλα του προέδρου της Βουλής -Δεν σηκώθηκε ούτε για ένα λεπτό

Φωτογραφία: Kostis Ntantamis / SOOC

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά έξι ολόκληρες ώρες η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έφυγε ούτε για 1 λεπτό από την θέση της στην έδρα του προέδρου της Βουλής.

Η σημερινή... δεύτερη συνεδρίαση των προγραμμάτων δηλώσεων ξεκίνησε στις 11.15 και μέχρι τις 5.15 που έληξε η πρωινή συνεδρίαση η κ. Κωσταντοπούλου ήταν εκεί με συνεχείς αναφορές αρχικά για τους υπουργούς της κυβέρνησης που βρίσκονταν στα υπουργικά έδρανα λέγοντας ότι «αυτό είναι καλό παράδειγμα».

Αναφορές όμως έκανε και σε αρκετές ομιλίες βουλευτών όπως αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος ενοχλημένος της είπε πως αν θέλει να κάνει πολιτικές τοποθετήσεις θα πρέπει να κατεβαίνει από την θέση του προέδρου και να μιλάει ως απλή βουλευτής από το βήμα. Σε κάθε περίπτωση η στάση της κ.Κωσταντοπούλου δείχνει ότι ήρθε για να είναι Πρόεδρος της Βουλής και μέσα στην Ολομέλεια. Τις περισσότερες ώρες της μέρας και πως οι αντιπρόεδροι της Βουλής ελάχιστα θα βλέπουν την προεδρική καρέκλα