Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ισπανός υπουργός Οικονομικών: Η Ελλάδα μπορεί να πετύχει συμφωνία

Η Ελλάδα μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους της, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός.... Οικονομικών της Ισπανίας, Luis de Guindos, ενώ διευκρίνισε πως η Ισπανία δεν απειλείται από αυτή την αναταραχή και ετοιμάζεται μάλιστα να αναβαθμίσει τις εκτιμήσεις της για την ανάπτυξη φέτος. 

Μιλώντας ενόψει της Συνόδου Κορυφής της επόμενης εβδομάδας, ο Ισπανός ΥΠΟΙΚ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η Αθήνα μπορεί να πετύχει συμφωνία με τους εταίρους της στην ευρωζώνη εάν τηρήσει τους κανόνες και πως η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν αποτελεί επιλογή. 

Ο κ. Guidos σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ποια ακριβώς είναι η εναλλακτική πρόταση της νέας ελληνικής κυβέρνησης για την διαχείριση του χρέους. 

«Πρέπει να ακούσουμε ποια είναι η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, έχει γίνει πολύς θόρυβος γύρω από αυτήν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός αξιωματούχος υπογραμμίζοντας πως η πρόταση πρέπει να τεθεί στο τραπέζι του Eurogroup.