Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας- Θα χιονίσει ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας!

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώσει τη χώρα από την επόμενη εβδομάδα με κύρια χαρακτηριστικά ...τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες στις παράκτιες και νησιωτικές περιοχές και τις χιονοπτώσεις ακόμα και στην Αττική.

ύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό, σοβαρή μεταβολή του καιρού περιμένουμε από το βράδυ της Κυριακής (08/02/2015) μέχρι την Πέμπτη (12/02/2015), καθώς πολικές μάζες από τη βόρεια Ευρώπη αναμένεται να «κατηφορίσουν» στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, το σκηνικό του καιρού θα «ντύσουν» ισχυρές βροχές, καταιγίδες στις παράκτιες και νησιωτικές περιοχές και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές αρχικά της βόρειας Ελλάδας και αργότερα και σε πεδινές περιοχές ολόκληρης της χώρας.

Μάλιστα, όπως προβλέπει ο κ. Αρνιακός, περιμένουμε στην Αττική από την Τρίτη (10/02/2015) και μετά όχι μόνο σε ορεινούς όγκους αλλά και σε ημιορεινές και ενδεχομένως πεδινές περιοχές, με έμφαση κυρίως στα δυτικά και ανατολικά τμήματά της.

Οι θυελλώδεις βοριάδες θα φθάσουν στο Αιγαίο στα 8 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση και θα φθάσει στην Αθήνα ακόμα και σε μονοψήφιες τιμές.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί την Τετάρτη (11/02/2015) και την Πέμπτη (12/02/2015), ενώ την Παρασκευή (12/02/2015) καιρός θα παρουσιάσει μικρή βελτίωση. Ωστόσο, από την Κυριακή (15/02/2015) φαίνεται ότι νέα βαρυχειμωνιά θα μας επηρεάσει για μερικές ημέρες ακόμα.