Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πάτρα: Έφερναν λαθραία ποτά και τσιγάρα για το Καρναβάλι

Συνελήφθησαν, χθες στην Πάτρα και στον Ασπρόπυργο Αττικής, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο άνδρες ηλικίας 42 και 39 ετών και... μία γυναίκα ηλικίας 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την ερευνά τους, πραγματοποίησαν, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνέλαβαν τον 42χρονο ημεδαπό και την συνομήλικη του συνεργό, τη στιγμή που μετέφεραν με αυτοκίνητο τα λαθραία προϊόντα στην Πάτρα.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο δράστες βρήκαν και κατέσχεσαν:


• 120 φιάλες που περιείχαν λαθραίο αλκοολούχο ποτό, χωρητικότητας 0,7 λίτρων,


• 1.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων με 20.000 τσιγάρα συνολικά,


• 1 κινητό τηλέφωνο,


• 1 σημειωματάριο με παραγγελίες των λαθραίων προϊόντων.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα, στον Ασπρόπυργο Αττικής, συνελήφθη ο 39χρονος από ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ο οποίος είχε προμηθεύσει τον 42χρονο και τη συνεργό του με τα λαθραία προϊόντα.


Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού σε αποθηκευτικό χώρο πλησίον της οικίας του 39χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:


• 18 φιάλες που περιείχαν λαθραίο αλκοολούχο ποτό, χωρητικότητας 0,7 λίτρων,


• 873 αυτοκόλλητες ετικέτες, με γνωστό διακριτικό τίτλο αλκοολούχου ποτού,


• 2 πλαστικά δοχεία χωρητικότητας (20) λίτρων που περιείχαν μικρές ποσότητες αλκοολούχου ποτού,


• 1 κινητό τηλέφωνο



Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι οι δράστες θα διέθεταν τα λαθραία προϊόντα στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 42χρονοι, ως μέσο εμπορίας και διακίνησης λαθραίων προϊόντων.


Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών