Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ο Βαρουφάκης ψήφισε για Πρόεδρο και πήγε θέατρο: «Θα ζήσουμε ευτυχισμένες μέρες σαν του Μπέκετ» [εικόνες]

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος αφού χθες ...ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στη συνέχεια μετέβησαν στο Μικρό REX-Σκηνή «Κατίνα Παξινού», προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ευτυχισμένες Μέρες» του Σάμουελ Μπέκετ με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Φιλιππίδου.

Ο κ. Βαρουφάκης συνοδευόταν από τη σύζυγό του Δανάη Στράτου, ενώ σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της πρεμιέρας της παράστασης που ανεβάζει το Εθνικό Θέατρο, εκτός από την αγάπη του στον Μπέκετ εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της διαπραγμάτευσης.

Πάντως, όταν ρωτήθηκε με αφορμή τον τίτλο του έργου του νομπελίστα συγγραφέα, για το αν «θα ζήσουμε ευτυχισμένες μέρες», ο υπουργός Οικονομικών απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, λέγοντας: «Σαν του Μπέκετ», ενώ στη συνέχεια διευκρίνισε πως «κάνουμε μια διαπραγμάτευση η οποία γίνεται για πρώτη φορά».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουργός ήταν ιδιαιτέρως προστατευτικός προς τη σύζυγό του, με την οποία βγήκε και περπάτησε από το θέατρο κρατώντας την από το χέρι.


 Η «χαρακτηριστική» χειραψία του κ. Βαρουφάκη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Σωτήρη Χατζάκη

Δανάη Στράτου





Γιώργος Κατρούγκαλος -Γιάνης Βαρουφάκης




Δανάη Στράτου