Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τι κι αν είναι κόρη υπουργού;;; Η κόρη του Στρατούλη, Ρεβέκκα παίρνει 750 ευρώ και χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ για το μεροκάματο!(pics)

Στο ελάχιστο δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητα της.. Ρεβέκκας Στρατούλη, μετά την υπουργοποίηση του μπαμπά της!

Για την κόρη του αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη ο λόγος, η οποία... εργάζεται 8ωρο ως web developer σε διαφημιστική εταιρία που παρέχει υπηρεσίες Διαδικτύου, και ο μισθός της δεν ξεπερνά τα 750 ευρώ.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η νεαρή Ρεβέκκα, χρησιμοποιεί καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να πάει στη δουλειά της και να βγάλει το μεροκάματο, ενώ όσοι την γνωρίζουν από κοντά λένε πως είναι:

«Σταθερός χαρακτήρας και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά της.

Παραμένει συνεσταλμένη και ντροπαλή. Είναι ένα απλό, ευγενικό και σεμνό κορίτσι που μεγάλωσε με αρχές από τους γονείς της. Οι πολιτικές της απόψεις, ταυτίζονται πλήρως με αυτές του μπαμπά της, και η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή ως πολίτης και ως μέλος του κόμματος».

Συν τοις άλλοις πάντως, η Ρεβέκκα είναι και η μεγάλη αδυναμία του Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος στο παρελθόν είχε ευχαριστήσει δημόσια την ίδια αλλά και τον αδερφό της, για την στήριξη που του παρείχαν όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού στην Γαλλία, και στη συνέχεια να κάνει πολυήμερη θεραπεία.