Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ο 35χρονος Παναγιώτης Δάνης απόφοιτος του MIT επικεφαλής του ΣΔΟΕ

Yστερία για τον 35χρονο Παναγιώτη Δάνη (photo) που ανέλαβε επικεφαλής του ΣΔΟΕ στην θέση του μπάρμπα-Στασινόπουλου....


Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον πιο sexy από τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να δείξει στην διεθνή κοινότητα την αποφασιστικότητά της στην αδυσώπητη δίωξη της φοροδιαφυγής και των σεσημασμένων φοροφυγάδων τοποθέτησε επικεφαλής του αμαρτωλού και διαπλεκόμενου ΣΔΟΕ ένα νεαρό κυβερνοφρικιό σαν κι αυτούς που χρησιμοποιεί το αντίστοιχο IRS των ΗΠΑ.

Ο Παναγιώτης Δάνης είναι μετά τον Γιάνη Βαρουφάκη ο νέος star της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση του οποίου στην θέση-κλειδί ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε ήδη συγχαρητήριο τηλεγράφημα από τους Λιου και Σόιμπλε-Αμερικανό και Γερμανό υπουργό Οικονομικών αντίστοιχα. Οπως σημειώναμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας ο 35χρονος Παναγιώτης Δάνης, απόφοιτος του MIT, πρώην χάκερ, ο οποίος έχει δουλέψει στην αμερικανική IRS, έρχεται να αντικαταστήσει τον καλαματιανό μπάρμπα-Στασινόπουλο στην ηγεσία του ΣΔΟΕ.

Ο νεαρός Παναγιώτης Δάνης διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και έχει βραβευθεί από το αμερικανικό κράτος για την εξειδίκευση του στον εντοπισμό του ίχνους που αφήνει ηλεκτρονικά η διακίνηση του μαύρου χρήματος.

Ενα διάστημα βρέθηκε στο πλευρό του Στηβ Τζομπς, τον οποίο και βοήθησε στην τελειοποίηση του λογισμικού για το πρώτο iPad.

O Παναγιώτης Δάνης μιλάει απταίστως αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά και κινεζικά.

Με τον 35χρονο Παναγιώτη Δάνη(photo) στο τιμόνι του ΣΔΟΕ οι φοροφυγάδες έχουν ήδη αρχίσει να τρέμουν και στα σύνορα παρατηρείται μποτιλιάρισμα καθώς νταλίκες με μαύρο χρήμα επιστρέφουν στην χώρα.