Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Θρίλερ με 20χρονο φοιτητή στα Γιάννενα: «Βοηθήστε μας να βρούμε τον Βαγγέλη»

Άκαρπες μέχρι αυτήν την ώρα οι έρευνες

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι αυτήν την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, σπουδαστή από τους Αρμένους του Ρεθύμνου της Κρήτης, ο οποίος εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τη Γαλακτοκομική Σχολή, στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων.

Ο Βαγγέλης σπουδάζει στη Γαλακτοκομική Σχολή κι όταν εξαφανίστηκε φορούσε μπλούζα φούτερ με μπλε στάμπα, τζιν μπλε παντελόνι και μαύρα δερμάτινα παπούτσια.

Έχει ύψος 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate.blogspot.gr, ο νεαρός φεύγοντας άφησε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που εμπόδισε τους οικείους του να επικοινωνήσουν μαζί του.


Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ (100) ή το αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων στο τηλέφωνο 26510-65997 ή την αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, η οποία διεξάγει παράλληλες έρευνες, στο τηλέφωνο 28310-88100. Για την εξαφάνισή του έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από τη Γραμμή Ζωής.

Στο μεταξύ, το neakriti.gr επικοινώνησε με γνωστούς και φίλους του 20χρονου από τα Γιάννενα, οι οποίοι παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις και που έμειναν άφωνοι από την είδηση της ξαφνικής του εξαφάνισης. «Λίγες εβδομάδες πριν διασκεδάζαμε μαζί», λένε, «ήταν χαμογελαστός, ευγενικός, είχε περίσσια όρεξη. Γλεντούσαμε μαζί στην κρητική βραδιά που διοργανώνουμε κάθε Δευτέρα με τον Σύλλογο Κρητών Φοιτητών Ιωαννίνων».


Μάλιστα, υποστηρίζουν πως δεν είχε ουδέποτε δείξει κάποια αρνητικά στοιχεία συμπεριφοράς, που ενδεχομένως να παρέπεμπαν στην εξέλιξη αυτή της υπόθεσης. «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε στην αναζήτηση του παιδιού. Είμαστε συγκλονισμένοι», καταλήγουν όσοι είδαν τελευταία φορά τον φοιτητή.

Η δήλωση στις Αρχές για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έγινε στις 6 Φεβρουαρίου από τη μητέρα του, όταν σταμάτησε η επικοινωνία που είχαν. Η μητέρα του νεαρού φοιτητή βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα, μαζί με συγγενικά της πρόσωπα. Συγκεκριμένα, η εξαφάνιση δηλώθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικές Αρχές Ιωαννίνων έχουν δώσει σήμα σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, άνδρες της οποίας χτενίζουν και την ευρύτερη περιοχή στην οποία διαμένει η οικογένεια, χωρίς ωστόσο να έχουν προκύψει χρήσιμες πληροφορίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο θείος του 20χρονου φοιτητή, Γιώργος Δρυδιαννάκης, μιλάει στη Νέα Τηλεόραση.