Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κατρούγκαλος: 15.000 προσλήψεις σε Υγεία, Παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς

«Οι προσλήψεις θα γίνουν όπου υπάρχουν ανάγκες» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα ο κ. Κατρούγκαλος ανακοίνωσε ....ότι θα γίνουν 15.000 προσλήψεις σε Υγεία, Παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Ο αναπληρωτής υπουργός επανέλαβε επίσης ότι όλες οι δικαστικές αποφάσεις θα εφαρμοστούν και ότι περίπου 3.500 υπάλληλοι πρόκειται να επιστρέψουν στο Δημόσιο υπογραμμίζοντας πως «κανείς δεν θα χάσει τη θέση του στο Δημόσιο. Θα προχωρήσουμε σε ένα τίμιο σύστημα αξιολόγησης και κινητικότητας που δεν σημαίνει απόλυση».

Μάλιστα κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι αυτό που έκανε ήταν μια αντιμεταρρύθμιση. «Η αξιολόγηση που έκανε ήταν φερετζές για την απόλυση» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει παραλάβει βαθύτατες αδικίες από τους προκατόχους της και υπογράμμισε ότι «μέχρι να ανακάμψει η οικονομία δεν μπορεί να βελτιωθεί η μισθολογική κατάσταση των δημοσίων υπαλλήλων».