Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έγκυος αρσιβαρίστρια προκαλεί ΣΑΛΟ στο Facebook με τις φωτογραφίες της!

«Εγωίστρια» και «ανεύθυνη» χαρακτηρίζουν την 35χρονη αρσιβαρίστρια Λι Αν Έλισον οι 16.000 και πλέον χρήστες του Facebook που βλέπουν τις φωτογραφίες που... η ίδια ανέβασε.

Σε αυτές, η Λι Αν επιδίδεται σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, το συγκεκριμένο επίπονο άθλημα της άρσης βαρών και μάλιστα δύο μόλις εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Με την κοιλιά φουσκωμένη και χωρίς ίχνος ιδρώτα, η Λι Αν σηκώνει μπροστά στην κάμερα και τον φωτογραφικό φακό μεγάλο βάρος, μην έχοντας εγκαταλείψει ακόμα την ενεργό δράση, παρ” όλο που είναι σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Αυτό είναι απαράδεκτο. Είσαι ανεύθυνη. Το παιδί που κουβαλάς δεν το σκέφτεσαι;» γράφει ένα από τα σχόλια των χρηστών, αν και κάποιοι άλλοι χρήστες, οι οποίοι ισχυρίζονται πως είναι γιατροί, επιμένουν πως αν η έγκυος δεν έχει κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη, δεν έχει κανέναν λόγο να μην αθλείται.

Άλλα σχόλια κατηγορούν την Λι Αν για εγωκεντρισμό, όμως δεν δείχνει να ιδρώνει το… αφτάκι της αφού είναι αποφασισμένη να προπονείται στο άθλημα μέχρι να πάει να γεννήσει.