Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πρώην θύμα bullying μεγάλωσε και κόβει την ανάσα

Την εκδίκησή της πήρε η 23χρονη Rebekah Hemsley η οποία πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια αφού οι συμμαθητές της... την χλεύαζαν επειδή ήταν πολύ αδύνατη αλλά και για τη μύτη της.

Όσο περνούσε ο καιρός τα πράγματα χειροτέρευαν κι εκείνη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο και να συνεχίσει τα μαθήματα στο σπίτι.


Σήμερα όμως η 23χρονη αποδεικνύει στους συμμαθητές πόσο λάθος έκαναν. Η Rebekah Hemsley εργάζεται ως μοντέλο για δυο πρακτορεία, κάνει διαφημίσεις και φωτογραφίσεις και διεκδικεί τον τίτλο ΜΙς Αγγλία. Το μοντέλο απέδειξε σε όλους εκείνους που την περιγελούσαν για την εμφάνισή της όχι μόνο ότι δεν είναι άσχημη, αλλά και ότι μπορεί να βγάζει χρήματα χάρη στην ομορφιά της.Πριν από ένα χρόνο διεγνώσθη με ενδομητρίωση κάτι που της προκαλούσε αφόρητους πόνους. Όμως όπως λέει η ίδια, τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει από το να πετύχει τους στόχους της.