Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κόκκινος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τους τζιχανιστές

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά και σε όλες τις αρχές τις Ευρώπης για τους τζιχανιστές. 

Μετά το επείγον.... και εμπιστευτικό σήμα της Europol για πιθανό μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα τις επόμενες ημέρες σε κάποια χώρα της ηπείρου όλη η Ευρώπη βρίσκεται σε εγρήγορση. Μετά το αιματηρό χτύπημα στο Παρίσι και τη χθεσινή αντιτρομοκρατική επιχείρηση στο Βέλγιο, όπου έπεσαν νεκροί δύο άνθρωποι, τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. αυξάνονται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά πως δεν υπάρχει επίσημος πυρήνας τζιχαντιστών στην Ελλάδα, ωστόσο, οι αρχές παρακολουθούν στενά συγκεκριμένους υπόπτους.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τουλάχιστον επτά άτομα, ενώ, η ΕΛ.ΑΣ. έχει χαρτογραφήσει τις κινήσεις και τις επικοινωνίες μεταξύ τους.

Η ΕΛ.ΑΣ. Γνωρίζει τα στοιχεία των ατόμων αυτών και σε περίπτωση που κινηθούν για να φύγουν εκτός Ελλάδας τα στοιχεία τους θα δοθούν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές υπηρεσίες, αλλά και στα αεροδρόμια.
πηγή: sofokleousin