Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Απολαυστικός Βασίλης Λεβέντης για όλους και για όλα στο Πρωινό μου! Βίντεο

Ένας από τους μεγάλους κερδισμένους των εθνικών εκλογών της Κυριακής ήταν αναμφίβολα ο Βασίλης Λεβέντης. Η Ένωση Κεντρώων κατάφερε...
να συγκεντρώσει ποσοστό 1,79%, αφήνοντας πίσω της τον ΛΑΟΣ, τη ΔΗΜΑΡ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο πρόεδρος του κόμματος φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε για την επιτυχία του αυτή, αλλά και για τον… Γιώργο Μητσικώστα. 

«Ο Μητσικώστας ομολόγησε τώρα ότι τον έβαζαν να με πλήξει και ζητάει συγνώμη γιατί αντιλαμβάνεται ότι στα κανάλια δεν με καλούσαν με φυσικό τρόπο και πολλοί στην Ελλάδα με ήξεραν μόνο από τις μιμήσεις που έκανε ο Μητσικώστας. Ομολογεί. Είναι προς τιμήν του γιατί είναι πολύ καλό παιδί. Μου έκανε μεγάλο κακό» αποκάλυψε ο κ. Λεβέντης.

Τόνισε ότι καθ” όλη τη διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να τον γελοιοποιήσουν, χαρακτήρισε τις απόψεις του κεντρώες και δημοκρατικές και εξέφρασε την εκτίμηση ότι βρισκόμαστε και πάλι σε προεκλογική περίοδο.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση του κ. Λεβέντη όταν αναφέρθηκε στον γιο του: «Μέχρι τώρα ήταν υπέρ του να συνεργαστούμε με κάποιο κόμμα. Χθες ήρθε, με φίλησε και μου είπε: «Τελικά είχες δίκιο. Θα έρθει ο λαός μόνος του. Η επιμονή σου θα νικήσει. Όλοι κάναμε λάθος που σου λέγαμε να συνεργαστείς με άλλο κόμμα». Το παιδί είδε ότι η νίκη είναι έτοιμη».