Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Στον Παναθηναϊκό "τσεκάρουν" παίκτες για το καλοκαίρι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πράσινοι έχουν αποφασίσει πως θα προσπαθήσουν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι... θα κληθούν να τους ανεβάσουν επίπεδο, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Το τριφύλλι φέρεται να έχει αποφασίσει, πως θα προχωρήσει για την απόκτηση τριών παικτών. Ενός επιθετικού, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός μέσου. 

Οι τρεις παίκτες προορίζονται για το βασικό σχήμα της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου και οι ιθύνοντες της ομάδας θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν τις επαφές, με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ώστε να τελειώσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις, το συντομότερο δυνατό. 

Οι Φύσσας και Βόκολος φέρονται να έχουν τσεκάρει ήδη ορισμένες περιπτώσεις παικτών, ενώ η σχετική λίστα, αναμένεται να μεγαλώσει τις προσεχείς εβδομάδες. Παράλληλα, εξετάζεται και η περίπτωση του Γιώργου Γκαλίτσιου. Το θέμα του δεξιού μπακ θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες, καθώς θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στη Λόκερεν.