Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πατέρας εκλιπαρεί για την υγεία του παιδιού του

Ο μικρός Ιωάννης γεννήθηκε πριν από 7 χρόνια 590γρ, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και βγήκε νικητής. 
Έχει ένα νεφρό και υπερτονία στους μύες. 

Αν και με...
πολύ δουλειά, φυσιοθεραπείας κλπ βελτιώνεται η κατάσταση του, εδώ και 2,5 χρόνια δεν μπορεί να συνεχίσει γιατί εξαιτίας της υπερτονίας παθαίνει εξαρθρώσεις των ποδιών του από τους γοφούς. Χρειάζεται ένα χειρουργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά. 

Γι αυτό υπάρχει δόκιμος τρόπος να γίνει στην Ελλάδα. Εδώ κι 1,5 χρόνο και παρόλο που ο χειρουργός το έβαλε πρώτο στην λίστα με κόκκινα γράμματα ως επείγον, ο κύριος Κυριακίδης δεν δίνει έγκριση και κοροϊδεύει το παιδί..... παρακαλώ κοινοποιήστε παντού



Ο πατέρας του παιδιού έχει αναρτήσει τη παραπάνω φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook με την παρακάτω σημείωση<:

Κυριε Κυριακίδη Αναστασιε,


μετα απο 1,5 χρονο κοροϊδιας κι εμπαιγμου έφτασα στα όρια μου...

Δεν αντεχω να βλέπω το παιδι μου να υποφερει καθε φορα που βγαινουν τα ποδια του και δυσκολευομαστε να τα ξαναβαλουμε στην θεση τους.

Δεν αντεχω να τον βλεπω μετα απο μεγαλη προσπαθεια, δουλεια κι αγωνα του παιδιου, να μενει πλεον στασιμο και να υποθηκευετε η εξελιξη του.

Δεν αντεχω άλλο να σκυβει στο στηθος μου και να με ρωτα :" Εγω ποτε θα περπατησω"...

Δεν αντεχω άλλο να τον κοροϊδευω γιατι δεν εχω απαντηση στην ερωτηση του..

Κυριε Κυριακιδη, η υπομονη εξαντληθηκε. Ως ανθρωπος μεσα στην κριση εχω χασει τα παντα... σπιτια, χρηματα, αξιοπρεπεια... Μολις μου στραγγισατε και την τελευταια σταγονα αξιοπρεπειας που μου ειχε απομεινει. Ως εδω και μη παρεκει.

Ο γιος μου απο την πρωτη στιγμη που γεννηθηκε, σε πεισμα όσων δεν το πιστευαν κερδισε καθε μαχη που βρεθηκε μπροστα του. Περιμενει να δωσει ακομη μια για να σταθει στα ποδια του και του την στερειτε. 

ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΙΤΕ.

Κυριε Κυριακιδη, εκανα οση υπομονη μπορουσε να μου δωσει ο Θεος. Σας μιλησαν και σας πλησιασαν κανοντας εκκληση σε καθε σας ευαισθησια ανθρωποι πολλοι κι απο πολλους χωρους γιατι εσεις το επιλεξατε. 

Αγνοησατε φιλους σας προσωπικους, καρδιακους, παιδικους, βουλευτες, πολιτευτες, περιφερειαρχες.... Συγνωμη που δεν ειχα προσβαση και στον πρωθυπουργο, αλλα βλεπετε με λενε Πριονιδης κι όχι Ρωμανο.

Κυριε Κυριακιδη, η υπομονη μου εξαντληθηκε και πλεον το αποφασισα, ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ που ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΣΑΤΕ.

Κυριε Κυριακιδη Αναστασιε, αυριο ειναι η τελευταιας σας ευκαιρια να το τελειωσετε με ενα σας τηλεφωνο και μια ημερομηνια.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.-

Με Τιμη