Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου και για το γραφείο στη Βουλή: Ηθελαν το ίδιο, κέρδισε ο Βενιζέλος γιατί το ζήτησε πρώτος

Η νέα Βουλή αναμένεται να «ανοίξει» μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ήδη στο εσωτερικό του κτιρίου πραγματοποιούνται… μετακομίσεις και «κούρσες» για το ποιος θα καταλάβει το γραφείο της επιλογής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου είχαν «κόντρα» ακόμη και για αυτό, καθώς, επιθυμούσαν το ίδιο γραφείο στο ισόγειο ώστε να είναι κοντά στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο επικεφαλής του Κινήματος που έχει δικαίωμα να διατηρεί γραφείο στη Βουλή ως πρώην πρωθυπουργός ήθελε να πάρει ένα συγκεκριμένο γραφείο στο ισόγειο, το οποίο όμως είχε ζητήσει πρώτος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και για το λόγο αυτό ο κ. Βενιζέλος βγήκε «νικητής».

Παράλληλα, σημειώθηκαν «διαπραγματεύσεις» για τα γραφεία των πρώην προέδρων της Βουλής, καθώς, προτάθηκε στους κ.κ. Απόστολο Κακλαμάνη και Βύρωνα Πολύδωρα να μεταφερθούν σε άλλο κτίριο (όπως έκαναν παλαιότερα οι Μπενάκη, Σιούφας, Πετσάλνικος), ωστόσο, εκείνοι αρνήθηκαν.