Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

300 ξένοι δημοσιογράφοι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -Τι λύση βρήκαν για να χωρέσουν όλοι [εικόνες]


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ και λίγες ώρες προτού κλείσουν οι κάλπες, οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα καταρτίζουν ...το πλάνο για τις επόμενες ώρες, προκειμένου όλα να κυλήσουν κατά το δυνατόν ομαλότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr μόνο το γραφείο Τύπου «βομβαρδίστηκε» με 300 περίπου αιτήματα δημοσιογράφων από ξένα ΜΜΕ-χωρίς τα συνεργεία-και ως εκ τούτου για να μην υπάρξει συνωστισμός θα φιλοξενηθούν σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο έξω από τα κεντρικά γραφεία. Περί τους 50 δημοσιογράφους δε, αριθμούν τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης που θα βρίσκονται στον 3ο όροφο της Κουμουνδούρου.

Στην Κλαυθμώνος ο Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί το απόγευμα στο γραφείο του στον 7ο όροφο μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, με κορυφαίες πηγές της Κουμουνδούρου να μην αποκλείουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί στο Ζάππειο για να πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Αντιθέτως, θεωρείται σίγουρο πως ο «πρώτος σταθμός» του Αλέξη Τσίπρα αργά το βράδυ θα είναι το εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Κλαυθμώνος.