Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κυκλοφορούσε οπλισμένος στη Λευκάδα

Ύποπτο για ληστείες θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έναν 36χρονο που κυκλοφορούσε οπλισμένος στην Λευκάδα και έστειλαν στα ...ειδικά εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας το όπλο που είχε μαζί του, ώστε να γίνει βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν το έχει χρησιμοποιήσει.

Ο 36χρονος Έλληνας εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε για να το ελέγξουν. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκε το πιστόλι μάρκας Zastava που είχε μαζί του ο δράστης, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

*** Επτά πυροτεχνήματα ανακάλυψαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λιτοχώρου στο σπίτι ενός 33χρονου σε χωριό της Πιερίας κατά τη διάρκεια στοχευμένης έρευνας που έκαναν κι έτσι τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί βεγγαλικών και ειδών πυροτεχνίας.