Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Μνηστήρες» για Κατσικά

Ο Γιώργος Κατσικάς πραγματοποιεί μέχρι στιγμής πολύ καλή σεζόν, καθώς έχει κάνει ήδη 12 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ πέρυσι... σταμάτησε στις 11 (8 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλο, 1 Europa). Ο 24χρονος στόπερ έχει χάσει από ένα ματς από τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα του. Συγκεκριμένα έχει λείψει από το δεύτερο ματς των play-off του Europa League, με την Ζίμπρου, από την πρεμιέρα της Super League με Καλλονή και στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι εμφανίσεις του δεν περνάν απαρατήρητες από τις ομάδες του εξωτερικού. Σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού» της «SportDay» κατάσκοποι δύο αγγλικών συλλόγων θα βρεθούν την Πέμπτη (6/11) στο «Αρτέμιο Φράνκι» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα για την 4η αγωνιστική του Europa League και θα έχουν τα βλέμματα στραμμένα, κυρίως πάνω στον υψηλόσωμο αμυντικό των φιλοξενούμενο. Η μια από τις δύο ομάδες παίζει στην Premier League, ενώ η άλλη έχει δείξει και παλαιότερα ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Όπως τονίζεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα το όνομα του Κατσικά είναι πιθανό να παίξει και για την Εθνική ομάδα, ύστερα και από τον νέο τραυματισμό του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Πηγή: sport-fm.gr