Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ληστές πυροβόλησαν γνωστό δικηγόρο

Στόχος ληστών φαίνεται πως έγινε δικηγόρος στην Πεντέλη, τον οποίο πυροβόλησαν για να του αποσπάσουν το χαρτοφύλακα που κρατούσε και περιείχε... 30.000 ευρώ.

Η ενέδρα στήθηκε γύρω στις 08:00 το πρωί (03/11/2014) κάτω από το σπίτι του στην οδό Φειδίας 34.

Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά, όταν δύο άγνωστοι τον πλησίασαν και με ένα όπλο τον σημάδευσαν στο κεφάλι. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι δράστες τον πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να περάσει ξυστά από το πρόσωπό του και να τραυματιστεί, ευτυχώς, ελαφρά. Στη συνέχεια, οι άγνωστοι κατάφεραν να τραπούν σε φυγή παίρνοντας μαζί τους το χαρτοφύλακα του θύματος που περιείχε 30.000 ευρώ. 

Αμέσως, ο δικηγόρος, ο οποίος έζησε εφιαλτικές στιγμές, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και πήγε στο Γενικό Κρατικό, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγο μετά τους πυροβολισμούς επικράτησε πανικός στη γειτονιά και σύζυγος γνωστού παρουσιαστή ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που ενδεχομένως προκύψουν από το έργο της προανάκρισης.