Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σοκ στον Βόλο: Έβαλε φωτιά στη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

Σοκ και όχι μόνο προκαλεί η είδηση που έρχεται από το Βόλο με «πρωταγωνιστή» έναν 56χρονο, ο οποίος έβαλε φωτιά στη 47χρονη σύζυγό του και... μάλιστα μπροστά στα τρία τους παιδιά.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (02/11/2014) στο σπίτι όπου διαμένει η οικογένεια στο κέντρο της πόλης.

Ο 56χρονος, έπειτα από καυγά που είχε με τη σύζυγό του πήρε δύο μπουκάλια οινόπνευμα και αφού την περιέλουσε της έβαλε φωτιά. Μάλιστα, εκείνη την ώρα ήταν μπροστά και τα τρία τους παιδιά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του e-volos, ακολούθησαν σκηνές πανικού, με τη γυναίκα να καταφέρνει να σβήσει τη φωτιά και να καλεί σε βοήθεια τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας, οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. 

Άμεσα σήμανε συναγερμός στα κέντρα επιχειρήσεων των υπηρεσιών, με δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας να καταφθάνουν άμεσα στο σημείο και να μεταφέρουν και τους δύο άτομα στο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς τραυματίστηκε τόσο και ο ίδιος ο δράστης.

Η άτυχη γυναίκα έχει υποστεί εγκαύματα Α' βαθμού σε ποσοστό 30% στο πρόσωπο και στο σώμα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο μεταφοράς της στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Ο 56χρονος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, συνοδεία ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. οδηγήθηκε στην Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με το επαρχιακό ειδησεογραφικό μέσο οι λόγοι που φέρεται να οδήγησαν το συλληφθέντα σε αυτή την πράξη ήταν η "αρρωστημένη" ζήλια του.