Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

"Άγριος καυγάς Λοβέρδου με γνωστή εφημερίδα για μια γυναίκα"

Γράφει ο Διονύσης Σαμαρτεάν

Άγριος καυγάς Λοβέρδου με την εφημερίδα Παραπολιτικά και Κουρτάκη για την Τάνια

Το επεισόδιο έχει ως εξής...


Πριν από μερικές ημέρες ξεκινούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα με υπονοούμενα που αφορούν σε μία τριαντάρα ερωμένη υπουργού «σε εντεταλμένη υπηρεσία», που κατά καιρούς έχει βρεθεί στο πλάι ισχυρών εξηντάρηδων ανδρών, η οποία, επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν, πως στη συνέχεια εκδιώχθηκε κακήν κακώς, διότι οι κύριοι ήταν όλοι τους παντρεμένοι, εκτός από πολύ ισχυροί.

Κατόπιν αυτού, σκάει πάλι στο διαδίκτυο δημοσίευμα που εμφανίζει την Τάνια Χριστοδουλίδου, δασκάλα στο επάγγελμα και πρώην δημοσιογράφο του ΣΤΑΡ και τώρα αποσπασμένη στο γραφείο του υπουργού παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου, με τον τίτλο, «Η σ..υ Τάνια από το δελτίο του STAR στο υπουργικό γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου... παίζει μπάλα».

Και με τα δύο κείμενα γίνεται χαμός στο διαδίκτυο. Είναι προφανής η σύνδεση που γίνεται και στα δύο.

Τα parapolitika.gr, το γνωστό site, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, πιάνει την δεύτερη είδηση και την αναδημοσιεύει με τον τίτλο: «Η σ..υ Τάνια στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου!», θεωρώντας πως το να τονίσει μία παρουσία στο πλευρό του υπουργού παιδείας (παρότι παντρεμένος και πολύτεκνος) θα του ανέβαζε το προφίλ (του Α. Λοβέρδου), αλλά και θα είχε και μία «ροζ» ειδησούλα στο site των Παραπολιτικών, ή σε μία άλλη ανάγνωση, έχοντας και ειδικότερο ρεπορτάζ επί του θέματος, επιθυμεί να βάλει στο χέρι τον υπουργό Παιδείας, όπως λέγεται δημοσιογραφικά.

Έτσι ο Ανδρέας Λοβέρδος έξαλλος, τηλεφώνησε στον Γιάννη Κουρτάκη, διευθυντή της εφημερίδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, και του απαίτησε να κατεβάσει αμέσως το σχετικό δημοσίευμα που στο κάτω κάτω δεν ήταν και ρεπορτάζ της εν λόγω εφημερίδας, αλλά μία αναπαραγωγή. Γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο είναι μία είδηση να βγαίνει από μία επώνυμη εφημερίδα και άλλο από ένα απλό blog. Άλλη πιστοποίηση και άλλη εγκυρότητα λαμβάνει. Και για να μπεί στον πειρασμό μία Εφημερίδα να αναδημοσιεύσει τα όσα έγραφαν τα blogs, μάλλον τα επιβεβαίωσε.

Όμως το «ροζ» είναι γλυκό, και μετά την λίγων ωρών δημοσίευση από τα Παραπολιτικά και εξ αιτίας αυτής, το θέμα οργίασε και άλλο, και έτυχε ακόμη πιο δυνατής αναπαραγωγής.

Ο Γιάννης Κουρτάκης μίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος του έδωσε εντολή να κατεβάσει την είδηση. Ως γνωστόν, Λοβέρδος και Μαρινάκης είχαν μέχρι χτες πολύ καλή σχέση όχι μόνο λόγω του κοινού τους πάθους που είναι ο Ολυμπιακός αλλά και γιατί ο Ανδρέας Λοβέρδος βοήθησε την προεκλογική καμπάνια του Γιάννη Μώραλη, διαθέτοντάς του ακόμη και στενούς του συνεργάτες.
Από χτες το βράδυ οι σχέσεις αυτές μπήκαν στον τεράστιο πάγο, αν όχι σε πολεμικό κλίμα. Ο Ανδρέας Λοβέρδος θεώρησε το γεγονός ως μία πισώπλατη μαχαιριά και ο Γιάννης Κουρτάκης ως μία ακόμη παρέμβαση ισχυρών πολιτικών στην «αδέσμευτη» δημοσιογραφία των Παραπολιτικών.

Ο Γιάννης Κουρτάκης δικαιολογήθηκε στον υπουργό Παιδείας, λέγοντας πως προέβαλε κι άλλο την Τάνια, γιατί θα έκανε καλό στον Ανδρέα Λοβέρδο, να ακούγεται πως περιστοιχίζεται από όμορφες γυναίκες, αλλά και στην κάθοδο της Τάνιας στην πολιτική, που θα στήριζε όπως έγραφε το δημοσίευμα ο υπουργός Παιδείας. Αγνοώντας βέβαια πως όλα αυτά γίνονται σε μία Ελλάδα που πεινάει και που δεν ανέχεται να παρακολουθεί τα δαπανηρά lifestyle (με τα λεφτά του Ελληνικού λαού).

Την απόδειξη ότι η συγκεκριμένη είδηση ανέβηκε στα Παραπολιτικά και μετά κατέβηκε, την βρίσκει κανείς googlάροντας: «Η σ..υ Τάνια στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου!». Εκεί εμφανίζεται η πρώτη καταχώρηση από το site των Παραπολιτικών που όμως καταλήγει σε «νεκρό» link.

Η ουσία του θέματος είναι πως ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει αρχίσει να χρωστάει πολλές χάρες και να γίνεται δημοσιογραφικά κακός, εξ αιτίας της Τάνιας, πέρα του ότι ξεχνάει να πάει στις επίσημες δοξολογίες.