Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τρίκαλα: Τριήμερη αποβολή επειδή έβγαλαν selfie ενώ έκαναν παρέλαση (video)

Με τριήμερη αποβολή «πλήρωσαν» 2 μαθητές της Γ΄ Λυκείου του 2ου Λυκείου Τρικάλων που την ώρα που το Τμήμα τους ....
παρέλαζε μπροστά από τους επισήμους, οι δύο νεαροί, γύρισαν την πλάτη τους, δάγκωσαν τις γραβάτες τους, σχημάτισαν με τα δάχτυλά τους το σήμα της νίκης και αποθανάτισαν την σκηνή μέσω κινητού τηλεφώνου.

Οι νεαροί θέλησαν να τραβήξουν selfie με το κινητό τους με φόντο… την εξέδρα των επισήμων δαγκώνοντας τις γραβάτες τους.

«Ήταν μια ανάρμοστη συμπεριφορά και προσβολή στην παρέλαση», ανέφερε στο trikalanews.gr ο Διευθυντής του Σχολείου Γεώργιος Ποντίκας που πρόσθεσε πως «δεν υποχρέωσα κανέναν μαθητή να παρελάσει και ενημερώθηκαν όλοι οι αρμόδιοι για την απόφασή μου».

Εν τω μεταξύ, περήφανη για το γιο της δηλώνει μια από τις μητέρες των Τρικαλινών μαθητών που αποβλήθηκαν.

Η μητέρα μιλώντας στο trikalanews.gr αναφέρει πως «ο γιος μου δεν πρόσβαλε το Σχολείο, ούτε τους αγωνιστές του ΄40, αλλά αντέδρασε με τον δικό του τρόπο με πολιτική αντίσταση στο σημερινό καθεστώς και μόνο μπροστά από την εξέδρα των επισήμων».

Ταυτόχρονα, δηλώνει πως ο γιος της κλήθηκε σε απολογία από το Συμβούλιο Καθηγητών και πως θα ήθελε να είναι παρούσα στην διαδικασία και όχι να ενημερωθεί εκ των υστέρων και απλά για την επιβληθείσα ποινή στον γιο της και πως θα κινηθεί νομικά ζητώντας τα πρακτικά της συνεδρίασης για να διαπιστωθεί το σκεπτικό της αποβολής.

Μάλιστα αναφέρει πως η αποβολή δόθηκε σε συνεννόηση του Συμβουλίου Καθηγητών του 2ου Λυκείου Τρικάλων με την Διευθύντρια Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Βάσω Κάκλα σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ότι της ανέφερε ο Διευθυντής του Σχολείου.

«Όταν επισκέφθηκα την κ. Κάκλα, μου είπε ότι την ώρα εκείνη δεν βρισκόταν στον χώρο των επισήμων, αλλά το βράδυ μετά, βλέποντας οπτικό υλικό από το συμβάν και ενοχλημένη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διευθυντή του Σχολείου», αναφέρει η μητέρα που ζητά πλέον τα πρακτικά της συνεδρίασης του Συμβουλίου Καθηγητών.