Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Παγκόσμιος συναγερμός: To επικίνδυνο ναρκωτικό Ice περνάει από χώρα σε χώρα (δείτε τι ακριβώς είναι)

Τεράστιες ποσότητες του ναρκωτικού ice (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) εξάγουν στην Αυστραλία καναδοί έμποροι ναρκωτικών. Οι αυστραλιανές διωκτικές αρχές έκαναν γνωστό ότι από το 2010 έως σήμερα έχουν κατασχέσει ...25 φορές το συγκεκριμένο ναρκωτικό συνολικά στην Αυστραλία, μια ποσότητα αξίας 2,7 δισ. δολαρίων και έγιναν 100.000 συλλήψεις. Το συγκεκριμένο ναρκωτικό, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, απειλεί τη νέα γενιά και κάνει θραύση και στις τάξεις της ομογένειας.ice-620x320

Το Ice είναι μια διεγερτική ουσία, δηλαδή μία ουσία που επιταχύνει τα μηνύματα που ταξιδεύουν μεταξύ του εγκεφάλου και του σώματος. Είναι ένας τύπος μεθαμφεταμίνης, ισχυρότερος, πιο εθιστικός και με περισσότερο επιβλαβείς παρενέργειες από τη σκόνη που είναι γνωστή ως speed.

Το ναρκωτικό Ice έχει τη μορφή μικρών πεπλατυσμένων κρυστάλλων, που μοιάζουν με πάγο. Μπορεί να έχει ακόμα τη μορφή λευκής ή καφετί σκόνης με έντονη οσμή και πικρή γεύση.

Συνήθως καπνίζεται ή λαμβάνεται ενδοφλέβια και ενεργεί μέσα σε 3-7 δευτερόλεπτα. Μερικοί χρήστες την καταπίνουν ή την εισπνέουν.

Η επήρειά της διαρκεί περίπου 6 ώρες, αλλά ο χρήστης μπορεί να δυσκολεύεται να κοιμηθεί για μερικές ημέρες μετά τη χρήση της. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της χρήσης της, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, μεγάλη απώλεια σωματικού βάρους, ξηροστομία και οδοντικά προβλήματα, τακτικά κρυολογήματα ή γρίπη, προβλήματα συγκέντρωσης, δύσπνοια, μυϊκή δυσκαμψία, άγχος, παράνοια και βία, κατάθλιψη, καρδιακά και νεφρικά προβλήματα.