Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τετρακίνητο το νέο Mazda3 MPS

Η Mazda φαίνεται ότι ετοιμάζει την MPS έκδοση του νέου Mazda3 για να λανσαριστεί το 2017, ενώ το εν λόγω «hot hatchback» θα διαθέτει ...κίνηση και στους 4 τροχούς, αποδίδοντας 300 PS.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τη Mazda, αναφέρουν ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω στην κατασκευή του νέου Mazda3 MPS, το οποίο θα μπει στην παραγωγή –κατά το χρονοδιάγραμμα της μάρκας- το 2017, ενώ μέσα στο 2016 θα κάνει ντεμπούτο σ ένα από τα Σαλόνια Αυτοκινήτου της χρονιάς εκείνης.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα hot έκδοση του ιαπωνικού μικρομεσαίου θα τροφοδοτείται από έναν 2,5 λτ. SKYACTIV-G βενζινοκινητήρα απόδοσης 300 ίππων, που θα συνδυάζεται με μετάδοση κίνησης και στους δύο άξονες, μέσω ενός 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου.

Επιπλέον, επιθυμία της Mazda είναι το νέο Mazda3 MPS, όταν λανσαριστεί, να σταθεί απέναντι από το Golf R των 300 ίππων και το επερχόμενο Ford Focus RS, το οποίο θα έχει ισχύ 330 PS.

Τέλος -σχεδιαστικά- μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το νέο Mazda3 MPS, από το εικονιζόμενο Mazda 3 Sport concept (Axela), το οποίο είχε παρουσιαστεί στην Έκθεση του Τόκιο μέσα στο έτος και βασιζόταν στο νέο Mazda3 με πιο «επιθετικό» και σπορτίφ στιλ, σε σχέση με το «συμβατικό» μικρομεσαίο μοντέλο, χάρη στο νέο σπόιλερ μπροστά, τα πλαϊνά μαρσπιέ και βέβαια την αεροτομή πίσω.




Πηγή: autotriti.gr