Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ζούσε εννέα μήνες με τον νεκρό άνδρα της!

Η Ila Solomon, ζούσε με το νεκρό άνδρα της επί εννέα μήνες γιατί, όπως είπε ήθελε να πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία που ήταν να τον φάνε τα πουλιά.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της ....
54χρονης χήρας στις ΗΠΑ, μετά από παράπονα γειτόνων για έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το σπίτι της, έμειναν με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντας το αποτρόπαιο θέαμα.

Ανοίγοντας την πόρτα βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα του 88χρονου συζύγου της, Gerald Gavan, που βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης, σύμφωνα με τη Mirror.

Όπως αποδείχθηκε, ο 88χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν νεκρός για εννιά ολόκληρους μήνες και η σύζυγός του τον κρατούσε μέσα στο σπίτι, αφού όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς η τελευταία του επιθυμία ήταν να μη θαφτεί, αλλά το σώμα του να το φάνε τα πουλιά!

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Ιούνιο, όμως τώρα ξεκινά η δίκη της γυναίκας, ενώ με αφορμή αυτό η ίδια έδωσε και την πρώτη της συνέντευξη στο δίκτυο ABC.

«Πιστεύω ότι κάποιος που έχει κάνει τόσα πολλά για τις ΗΠΑ θα έπρεπε να είχε τον θάνατο που ήθελε, είναι τόσο απλό. Ο ίδιος ήθελε να τον φάνε τα πουλιά και να γίνει μέρος του κύκλου της ζωής. Το σχέδιο ήθελε να πεθάνει στον κήπο για να τον φάνε τα πουλιά. Αυτό όμως δεν έγινε γιατί πέθανε μέσα στο σπίτι», είπε η Ila Solomon.

Μετά τον θάνατο του συζύγου της η γυναίκα δεν δήλωσε το περιστατικό στις αρχές, παραβιάζοντας έτσι τη σχετική νομοθεσία.

Μάλιστα η ίδια είπε ότι άφησε ανοιχτή την μπαλκονόπορτα και ήλπιζε ότι θα πουλιά θα μπούνε μέσα για να φάνε το πτώμα του νεκρού συζύγου της. Η Ila Solomon υποστηρίζει ότι το άψυχο σώμα του ήταν στο σπίτι μόνο για πέντε μέρες αλλά ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο άντρας έχει πεθάνει εδώ και εννέα μήνες ενώ η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη.