Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αυτό θεωρείται δικαιοσύνη;;; - ΣΚΟΤΩΣΕ με ΒΑΝΑΥΣΟ τρόπο το παιδί της και καταδικάστηκε σε ....

Η μητέρα του τρίχρονου παιδιού καταδικάστηκε σε μόλις 11 χρόνια γιατί παραδέχτηκε την ενοχή της!

Νωρίτερα, το δικαστήριο του Εδιμβούργου...
είχε ακούσει τη γυναίκα να περιγράφει τον τρόπο που σκότωσε το παιδί της με συνεχή χτυπήματα και μετά τον έβαλε σε μία βαλίτσα για να εξαφανίσει το πτώμα του.

Η γυναίκα δήλωσε πως είχε χάσει την ψυχραιμία της με το παιδί αφού έκανε συνεχώς εμετό μετά από μία οικογενειακή έξοδο σε εστιατόριο τον Ιανουάριο.

Αφού πέθανε μετά από δύο μέρες, η γυναίκα τον τύλιξε σε μία κουβέρτα και τον έβαλε μέσα σε μία βαλίτσα προκειμένου να τον μεταφέρει αρκετά χιλιόμετρα μακριά για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε όταν η ίδια τηλεφώνησε στην αστυνομία για να ενημερώσει για την «εξαφάνιση» του παιδιού με σκοπό να τους αποπροσανατολίσει.

Τελικά παραδέχτηκε στους αξιωματικούς ότι είχε ένα «ατύχημα» κι εκείνη «πανικοβλήθηκε».
Ο παππούς του άτυχου παιδιού είχε απευθύνει έκκληση προς τις αρχές να αποφυλακιστεί γρήγορα η «μητέρα» προκειμένου να κοιτάξει τα υπόλοιπα παιδιά της.

Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού πάντως ζήτησε την παραδειγματική της τιμωρία ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή μέχρι να πεθάνει.

Ο μικρός Μίκαελ, πέθανε μόλις πέντε μήνες αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι του από ανάδοχη οικογένεια.