Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ξετρελάθηκε με τον Πειραιά ο Αφελάι

Στον Ολυμπιακό ανήκει από χθες ο Ιμπραΐμ Αφελάι για τον οποίο συγκέντρωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε ....επικοινωνήσει με τον Λουίς Ενρίκε αλλά και με τους Τσάβι, Πιουγόλ προτού εισηγηθεί την απόκτηση του Ολλανδού εξτρέμ στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Από χθες παρουσιάζεται ευχαριστημένος από την παραπάνω εξέλιξη και το Σάββατο είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον διεθνή άσο. Αυτό δεν έγινε στου Ρέντη, αφού εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη η προπόνηση της ομάδας, αλλά αργά το βράδυ στο Μικρολίμανο.

Εκτός από τον Μίτσελ, το «παρών» έδωσαν οι κ.κ. Βρέντζος, Λορένθο, Καραπαπάς, Ραϊόλα και οι εκπρόσωποι του γραφείου μάνατζερ που έχουν τα δικαιώματα του Αφελάι.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν μείνει ικανοποιημένοι από δύο πράγματα: τη «δίψα» που δείχνει για να παίξει καλά και να κερδίσει όσα έχασε την προηγούμενη τριετία και το πόσο πολύ απλός είναι σαν άνθρωπος, χωρίς να εκδηλώνει κάποιο ίχνος βεντετισμού.

Από την πλευρά του, ο μέχρι πρότινος παίκτης της Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται ξετρελαμένος με τον Πειραιά. Μάλιστα, έκανε μία βόλτα στην Πειραϊκή και του άρεσε πολύ η συγκεκριμένη περιοχή, τόσο που εξέφρασε την επιθυμία να βρει σπίτι εκεί. Όπως γράφει η SportDay, ο Ολλανδός δεν ζήτησε μεγάλο διαμέρισμα, όπως κάνουν οι περισσότεροι παίκτες, αφού σε πρώτη φάση θα μείνει μόνος του.

Πηγή: sport-fm.gr