Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΗΠΑ: 9χρονη που μαθαίνει σκοποβολή με Uzi σκοτώνει κατά λάθος των εκπαιδευτή της (video)

O εκπαιδευτής δίνει οδηγία στο κορίτσι να γυρίσει τις βολές στο «αυτόματο» και το κοριτσάκι φαίνεται να χάνει τον έλεγχο, πυροβολώντας τον εξ επαφής…
Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τις τελευταίες στιγμές του «εκπαιδευτή» ενός ανήλικου κοριτσιού –μόλις 9 ετών- που τη μαθαίνει σκοποβολή με πολυβόλο Uzi στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Ο εκπαιδευτής σκοτώθηκε από το κοριτσάκι κατά λάθος λίγο μετά το τέλος του σύντομου βίντεο που έχει αναρτηθεί στο YouTube.

Το βίντεο σταματάει αμέσως πριν το αιματηρό περιστατικό, με τον εκπαιδευτή του μικρού κοριτσιού Τσαρλς Βάκα να δίνει οδηγία στο κορίτσι να γυρίσει τις βολές στο αυτόματο. Τη στιγμή αυτή, προφανώς το όπλο «κλώτσησε», με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να χάσει τον έλεγχο και να πυροβολήσει τον Βάκα εξ επαφής τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι. Το βίντεο, σημειωτέον, γύριζαν οι (υπερήφανοι;) γονείς του κοριτσιού… Ο εκπαιδευτής, βετεράνος στρατιωτικός διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου κατέληξε. 

Το κορίτσι περνούσε από την περιοχή με τους γονείς της και δεν τραυματίστηκε σωματικά από το περιστατικό, αλλά σίγουρα τραυματίστηκε ψυχικά…