Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ο σκύλος της την έσωσε από τον καρκίνο! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία και δείτε το VIDEO!

Αποδεικνύοντας πως ένας σκύλος είναι πολλά περισσότερο από τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, ο Μαξ έσωσε την Αγγλίδα ιδιοκτήτριά του, μυρίζοντας τον ...
καρκίνο της!

Είναι γνωστό ότι τα συμπαθή τετράποδα, όχι μόνο παρακολουθούν κάθε μας κίνηση, αλλά διαβάζοντας τη γλώσσα του σώματός μας καταλαβαίνουν πότε είμαστε χαρούμενοι, λυπημένοι, πότε θα τα πάμε βόλτα ή ακόμα και στον κτηνίατρο!

Ο Μαξ ωστόσο πέρασε την επικοινωνία, την κατανόηση και τη διαίσθηση σε άλλο επίπεδο. Συγκεκριμένα, η Maureen τον έβλεπε για μέρες ασυνήθιστα απόμακρο και καταθλιπτικό, ωστόσο δεν πήγαινε κάτι στραβά με αυτόν, όπως νόμιζε, αλλά με την ίδια!

Είχε έναν όγκο στο στήθος τον οποίο οι γιατροί δεν είχαν διαγνώσει. Η συμπεριφορά του υγιέστατου Μαξ ήταν αυτή που την οδήγησε σε ένα τυπικό τσεκ-απ, το οποίο τελικά κατέληξε σε αφαίρεση όγκου! Τότε ήταν που το πιστό της τετράποδο βρήκε ξανά τον παλιό χαρούμενο εαυτό του.