Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου

Τρία χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, οι μαρτυρίες και τα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν και ...
οδηγούν στη διαλεύκανση της πολύκροτης υπόθεσης.

Σε ύποπτο αυτοκίνητο με το οποίο πιθανά μεταφέρθηκε το πτώμα του άτυχου 23χρονου στον «τάφο» του, ανιχνεύτηκε ανθρώπινο αίμα!

Οι νέες μαρτυρίες...
Η πορεία αυτού του επαγγελματικού οχήματος φωτίστηκε... Μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» ο ιδιοκτήτης της μάντρας που το αγόρασε πρώτος. Η μαρτυρία του είναι ιδιαίτερη.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη εντόπισε και τον ιδιοκτήτη του πλυντηρίου αυτοκινήτων που το έπλυνε με βιολογικό καθαρισμό. Τι πρόσεξε και γιατί κατέθεσε στις Αρχές...
Η κοινωνία της Σιάτιστας ξεσηκώθηκε και ζητάει δικαίωση. Τι είπε στην εκπομπή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος.

«Το έπλυνα έντεκα φορές...»
Η εκπομπή εντόπισε τον ιδιοκτήτη του πλυντηρίου που καθάρισε το ύποπτο αυτοκίνητο πριν αυτό πουληθεί για δεύτερη φορά... Όπως λέει στο «Τούνελ», του το έδωσε για καθαρισμό ο ιδιοκτήτης μιας μάντρας αυτοκινήτων που το είχε αγοράσει από τον προηγούμενο κάτοχο. Κατά τη διάρκεια του πλυσίματος διέκρινε κάποιες παράξενες κηλίδες στην ταπετσαρία του πίσω καθίσματος και της εσωτερικής πλευράς της πόρτας. Οι κηλίδες αυτές δεν καθάρισαν εντελώς παρά τις επίμονες προσπάθειες του. Όπως είπε χαρακτηριστικά, έπλυνε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έντεκα φορές! Ο ίδιος είχε πλύνει με βιολογικό καθαρισμό και το κάλυμμα της καρότσας του αυτοκινήτου, στο οποίο εντοπίστηκε τρία χρόνια μετά το ανθρώπινο αίμα.

«Μ' έπνιγε η άσχημη μυρωδιά του αυτοκινήτου...»
Στο «Τούνελ» μίλησε ο ιδιοκτήτης της μάντρας που παρέλαβε πρώτος το ύποπτο επαγγελματικό αυτοκίνητο. Ο πρώην κάτοχος του είχε απευθυνθεί σε αυτόν το καλοκαίρι του 2011, λίγο πριν αποκαλυφθεί το πτώμα του άτυχου Κωστή. Του είχε πει ότι ήθελε να το πουλήσει γιατί σκόπευε να μετακομίσει σε άλλη πόλη και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε θα του ήταν πια χρήσιμο. Περιγράφει την εικόνα που παρουσίαζε το εσωτερικό του οχήματος. Ήταν πολύ βρώμικο και η μυρωδιά ήταν έντονη και ιδιαίτερα άσχημη. Όπως είπε, ακόμα κι όταν το αυτοκίνητο πλύθηκε με βιολογικό καθαρισμό, δεν ξεμύριζε με τίποτα και χρησιμοποίησε και ο ίδιος κι άλλους τρόπους για να καλύψει τη βρώμα.

Ο καυτός λόγος του Μητροπολίτη...
Καθηλώνει ο λόγος για τον άτυχο Κωστή, του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου.
Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την προσωπική του απορία αλλά και της τοπικής κοινωνίας για το γεγονός ότι η υπόθεση του Κωστή δεν έχει ακόμα εξιχνιαστεί από τις Αρχές. Για τους κατοίκους της Σιάτιστας ο Κωστής είναι ένα σημείο αναφοράς που τους θλίβει.

Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, όλοι ζητούν επίμονα να δοθούν απαντήσεις στο μυστήριο αυτό, ώστε να υπάρξει δικαίωση. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος, όποιος γνωρίζει την αλήθεια και δεν μιλάει, συνεργεί στο αποτρόπαιο αυτό έγκλημα...
Πηγή: anikolouli.gr