Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Φρίκη και μυστήριο στο Λονδίνο: Τρία παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε έπαυλη στο Λονδίνο -Κρατείται και ανακρίνεται μια γυναίκα [εικόνες]

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια 43 γυναίκα, ύποπτη για το φόνο τριών παιδιών τα οποία βρέθηκαν σήμερα σε πολυτελή έπαυλη σε προάστιο του Λονδίνου.

Για την περίεργη αυτή υπόθεση...
εξέδωσε ανακοίνωση η αστυνομια που αναφέρει ότι αναζητά και άλλα άτομα που έχουν σχέση με την υπόθεση. Οπως γράφει το Εθνος, μια γειτόνισσα δήλωσε πως πριν από περίπου ένα χρόνο μετακόμισε στο πολυτελές σπίτι μια οικογένεια με μικρά παιδιά από τη Ν. Αφρική.


Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, τα τρία μικρότερα παιδιά, δύο δίδυμα αγόρια ηλικίας 4 ετών και ένα μεγαλύτερο κορίτσι, έπασχαν από γενετικές διαταραχές που περιορίζουν το προσδόκιμο ζωής, το μεγαλύτερο ωστόσο παιδί της οικογένειας, περίπου 7-8 ετών, ήταν καλά στην υγεία του.

«Ήταν ένα πολύ-πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Όλη την ώρα ήταν με τα παιδιά τους» ανέφερε η μάρτυρας.

Οι έρευνες της αστυνομίας, η οποία έχει αποκλείσει την έπαυλη, συνεχίζονται, ενώ ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η 43χρονη που κρατείται είναι η μητέρα των παιδιών.